Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawic dziecko w szpitalu czy oddac ojcu.Chce sie zrzec praw rodzicielskich.

Polecane posty

Gość gość

Zakochalam sie w facecie z rodziny patologicznej, pobralismy sie tego roku, jestem w ciazy ale tydzien juz po slubie odeszlam od meza niedalo sie z nim byc. To dziecko to tez jego geny, zniechecilam sie i do tego dziecka i do tego faceta. Jestesmy w trakcie rozwodu, ja choruje na schizofremie i zyje z renty ciezko mi bedzie utrzymac siebie i dziecko.Mysle o tym by zostawic dziecko w szpitalu lub oddac dziecko ojcu, ale on to kawal chama i bedzie zemnie zdzierac alimenty jak za zboze.Wiec mam pytanie czy dziecko zostawilibyscie zaraz po urodzeniu w szpitalu czy oddali dziecko w rece temu facetowi?

Gość gość
Zadne prowo mam taki problem szkoda ze ty problemow niemasz.

Gość gość
Zostaw w szpitalu. Nie będzie miało dobrego życia przy ojcu.

Gość gość
Zostaw w szpitalu

Gość gość
cienkie prowo

Gość gość
Jeju poznalam faceta w necie dzielila nas spora duza odleglosc rzadko sie spotykalismy i to ja parlam na ten slub pobralismy sie i teraz zostalam sama w ciazy.Gdyby to byl 5 tydzien to bym chetnie usunela ta ciaze ale jest zapozno.Co mam wkleic zdjecia ze slubu niedowiarku

Gość gość
Zostawiajac dziecko w szpitalu w oknie zycia czy bede musiala placic alimenty, jakie sie dokumenty wypelnia w szpitalu, o co moga mnie zapytac gdy bede chciala sie zrzec czy w szpitalu beda sie kontaktowac z ojcem dziecka czy ktos wie jak wyglada ta cala procedura bardzo prosze

Gość gość
Narobiłaś se biedy ale dziecko zawsze można "zaborcjować" wstecznie tylko cicho bądź i nie szczekaj z tym dzieciakiem i nigdzie nie rejestruj go u lekarza

Gość gość
No bardzo chetnie bym to zrobila, ale to 14tydzien wiec czy da sie rade to zrobic tak po cichu czy to juz niezapozno.Czy moge prosic jakie namiary bardzo niechce tego dziecka a i do faceta niewroce bo wygaduje mi jedzenia niechce dawc pieniedzy mi na zycie i chce mnie rozliczac z kazdej zlotowki.

Gość gość
a co to schizrofreMia

Gość gość
No i co z tego ze zabije a po huj rodzic i ma sie po swiecie poniewierac a to wdodatku jeszcze jest niewyksztalcony plod.Niewzme sama odpowiedzialnosci facet tez powinien brac odpowiedzialnosc to to ma w huju a ja bede przez kolejne 20lat z bachorem sie sama meczyc.