Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do przeciwniczek aborcji.

Polecane posty

Gość gość

Tak piejecie by nie usuwac dziecka ze to czlowiek plod a jak juz to dziecko sie urodzi to wspomozecie finansowo, nie. Zapytacie sie czego brakuje temu dziecku, nie. Opcja oddania do okna zycia tez jest hujowa bo jesli matka leczyla sie psychiatrycznie a ojcice byl alkoholikem to nikt takiego dziecka niewezmie nie zlituje sie. Jestem za aborcja i to legalna powinny sie rodzic dzieci tylko chciane i kochane a i dlaczego ma brac tylko odpowiedzialnosc kobieta a facet juz nie to ze kobieta rodzi i pod sercem nosi to nic nieznaczy jezeli facet jest hujem i odchodzi to kobieta tez nie powinna sie litowac tylko te zle plemniki skrobac bo ja bym dziecka takiego chama nie pokochala.

głupia idiotko to nie tylko męnszczyzny dziecko lecz twoje też. żałosna jesteś takie dzieciobójczyni powinno się zabijać

a brak pieniędzy to wymuwka by nie urodzić dziecka ?jak to zruzumieć szkoda że ty si urodziłaś .żal mi tych dzieci nienarodzonych. w piekle bedziesz zasługujesz i będziesz cierpiała za to co wyprawiasz. bedziesz miała gorzej te dzieci do neiba pójdą ale jesteś okrutna

Gość gość
No i co z tego skoro facet sie nie zapyta ani razu jak sie czuje w ciazy, i w nikim nie ma sie wsparcia to moge sie skrobac ile chce bo jak widac to kobieta musi brac tylko odpowiedzialnosc a facet moze miec wszystko w huju.Nie, kobieta sie sama nie zaplodnila i facet nawet najgorszy cham powinien byc tez wspolodpowiedzialny za to dziecko. Wiec dziewczyny jak facet was zostawia w ciazy nie macie nikogo i w nikim wsparcia a naprawde niechcecie dziecka to skrobac sie ja jestem po jednej aborcji nie zaluje i mysle teraz o drugiej.

Gość gość
18;26 I ty juz wiesz w sadzie bozym pracujesz?Brak pieniedzy i hujowy facet to podstawa by nie rodzic tylko usunac.

Gość gość
18;23 Jakby matka mnie nie urodzila to bym miala lepiej niz teraz. Bo zycie jest hujowe brutalne.

Gość gość
18;25Tak dziecko jest wspolne ale facet moze sie zachowywac jakby nie byl ojcem a matka musi byc zawsze matka i nia zostac w d***e prawda.Jezeli facet ma w d***e dziecko to i ma w d***e mnie wiec ja sie nie bede litowac ze malenstwo i co z tego a z tego malenstwa moze wyrosnac taki cham jak tatus bo to jego geny.

Gość gość
Mówisz takim podejściem jakby wszystko to porażka. Nie obwiniaj nienarodzonych dzieci za całe zło to rodzice są wini jacy są.

Gość gość
Dzieci sa nic niewinne ale po co maja miec p/rzej****e w zyciu jak cos niepowiodlo to sie nie rodzi usuwa.

gość dziś Mówisz takim podejściem jakby wszystko to porażka. Nie obwiniaj nienarodzonych dzieci za całe zło to rodzice są wini jacy są. x Jedyny mądry człowiek.

Dzieci nie są problemem tylko wy i sami robicie i wyolbrzymiacie to spadajcie na drzewo wyrodne matki jesteście straszne

Gość gość
a co robić z tymi dziećmi? ani ja ani ty ich nie chcemy, rodzice tez ich nie chca, większość społeczeństwa ich nie chce, będziemy je trzymać w zakładach w których albo wyzdychaja jesli sa chore, a najpierw kilka lat poleżą oszczane i osrane bez dobrej opieki, albo się staną patologia Weźmiesz sobie downa- jak mały to ludzie sie tylko skrzywia, ale już jak bedziesz wychodzić z kilkulatkiem to zaden rodzic nie pozwoli swojemu dziecku się z twoim bawic, będą ci okazywać wstręt, jak urodzisz ciapate z gwałtu to na czole będziesz musiała sobie wytatuować ze jakiś obcy ciebie zgwałcił a nie jesteś puszczalska k...która w Londynie obciągąła kolorowym.

Gość gość
Autorko-Tak zryty czajnik ,mozna tylko leczyc psychiatrycznie.Jezeli nie jest za pozno.

Gość gość
jak ona ma zryty, to ty pokaż niezryty i opowiedz jak pomagasz w hospicjum prenatalnym, adoptujesz downy z FAS, albo finansowo pomagasz biednym matkom

Gość gość
Zdajesz sobie sprawe,autorko,ze piszesz o zabijaniu ludzi?Czym sie rozni zabijanie,masowe mordowanie ludzi np.w obozach od masowego zabijania ludzi w wieku najmlodszych?Jedni i drudzy nie moga sie bronic. Nie potrafie poiac,jak ktos moze uwazac,ze dokonujac tzw.aborcji,nie zabija czlowieka?To co z tego "plodu",jak wy mowicie,wyrasta?Krowa,kon?

Gość gość
Okno życia jest lepszą opcją niż życie w morderstwie. Grzech zostanie grzechem czy się ci podoba czy nie.

Gość gość
OK-odpowiadam jak @pomagam@.Jestem PIELEGNIARZEM.Starczy?Poza tym,czy ja musze @pomagac w hospicjum prenatarnym?Co ty bredzisz kobito?

Gość gość
Okno życia jest lepszą opcją niż życie w morderstwie. Grzech zostanie grzechem czy się ci podoba czy nie. XXX ok , kiedy możesz adoptować podrzutka, bo ktoś musi to zrobic?

Gość gość
gość dziś jak ona ma zryty, to ty pokaż niezryty i opowiedz jak pomagasz w hospicjum prenatalnym, adoptujesz downy z FAS, albo finansowo pomagasz biednym matkom ---to jest takie typowo facetskie.Uczynic osoby trzecie odpowiedzialnymi za wasze wlasne postepowanie.

Gość gość
gość dziś jak ona ma zryty, to ty pokaż niezryty i opowiedz jak pomagasz w hospicjum prenatalnym, adoptujesz downy z FAS, albo finansowo pomagasz biednym matkom ---to jest takie typowo facetskie.Uczynic osoby trzecie odpowiedzialnymi za wasze wlasne postepowanie.

Gość gość
pielęgniarz pisze prenatarne? Jak faktycznie jesteś pielęgniarzem, to weź się do roboty i uczciwie i z poszanowaniem godnośc***acjenta wykonuj swoje obowiązki, bo widziałam po szpitalach tą waszą wrażliwość i zaangażowanie, żywymi się zajmuj dobrze najpierw, kolegami co potrafią pacjenta olać albo go okraść

Gość gość
19.13 no coś z tymi niechcianymi trzeba robić jak sie ich nie da wytłuc, chyba nie zostawisz na ulicy zeby zamarzły przy śmietniku

Gość gość
Jesteś błędzie nikt nie musi adoptować Urośnie będzie dorosłym zacznie pracować założy rodzinne i niech go Bóg błogosławi jeżeli nie będzie chciał bezsensownej rzezi krwi