Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kupujecie przezentow na Swieta?

Polecane posty

Gość gość

Ile kupujecie prezentow na Swieta i dla kogo.

Gość gość
1 dla faceta

Gość gość
Kupuję dla dzieci-moich i moich sióstr- z tym że czasem te dla cudzych dzieci są składkowe z innymi członkami rodziny, pięcioro dzieci w sumie. Rodzicom kupujemy coś drobnego, typu ulubiony likier, herbaty itd, oni organizują Wigilię u siebie, to również wspólnie. Mężowi kupuję, siłą rzeczy na święta ale prezent urodzinowy.

Gość Sandra skoczołek
U mnie na święta dajemy prezenty tylko dla dzieci, bo łącznie jest ich 16 .. ciężko jest kupić prezenty dla tylu dzieci jak by liczyć 50 pln na jedno dziecko to i tak się ładna suma zbiera, a co dopiero kupować jeszcze dorosłym

Gość gość
Sandra skoczołek podaj adres ! Sama muszę kupić 5 prezentów dla dzieci i płacze w poduszkę bo wszystko takie drogie dla dzieci

Gość Sandra skoczołek
Zabawkowyadres.pl :)

Gość gość
Sandra - A czy mogę zapytać co kupiłaś ??? Mam dylemat nie wiem na co się zdecydować :))

Gość Sandra skoczołek
Ojej ja kupiłam między innymi jakąś ciastolinę, lalki dla dziewczynek, klocki, a dla troszkę starszych puzzle albo gry planszowe, tam na stronie jest takie okienko chat i obsługa mi tez pomogła wybrać bo sama nie wiedziałam co się nada także pisz do nich jak coś to pomoga dobrać

Gość gość
W tym roku kupuję prezenty dla rodziców i dla siostry - tacie kupiłam trymer Panasonica do brody, mamie serwis porcelanowy a siostrze najszyjnik. :) mam nadzieję, że się ucieszą.

Sporo, szczególnie dla dzieci braci... Całe szczęście znalazłam tani sklep z puzzlami i jakoś to wszystko ogarnęłam, na przykład tutaj są tanie światpuzzli.pl