Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama zachowuje się inaczej

Polecane posty

Gość gość

Witam, jakiś czas temu moja mama się zmieniła, tak jakby stała się obojętna. Prawie w ogóle nie spędza ze mną czasu i nie rozmawia, przeważnie ogranicza się do cześć i jak tam w szkole. Jeśli jednak zaczniemy rozmawiać albo poinformuję ją o czymś ważniejszym, zazwyczaj zaraz o tym zapomina, tak jakby ją to nie obchodziło. Wcześniej rozmawiałyśmy bardzo często i mama wiedziała o mnie bardzo dużo, a teraz prawie nic. Zaczęło się to mniej więcej, wtedy gdy kupiła sobie nowy telefon. Teraz pierwsze co robi, gdy przychodzi do domu, to bierze telefon. Niedawno zauważyłam też, że założyła hasło na niego, dziwi mnie to dlatego, że mama nigdy nie miała żadnych zabezpieczeń i znałam jej wszystkie hasła. Próbowałam z nią rozmawiać kilkakrotnie, jednak ona mówi, że ja się czepiam albo, że ja też cały czas korzystam z telefonu. Czy moja mama może być uzależniona od telefonu bądź coś ukrywać? Co mogę z tym zrobić?

Gość gość
Może twoja mama poznała kogoś i nie chce abyś o tym wiedziała. Na pewno nie jest to bez powodu i prawdopodobnie coś ją dręczy,na pewno jest to związane chyba z kimś z kim kontaktuje się przez telefon i chyba nie jest to dobry kontakt o czym świadczy jej dziwne zachowanie. Spytaj mamę wprost co się dzieje,powiedz,że widzisz co się dzieje i ,że martwisz się o nią i ,że tym razem nie ustąpisz i nie dasz się zbyć.

Gość gość
Ma bolca na boku,matki tez mają potarzeby sexualne :-P

Gość gość
W zyciu nie pozwolilabym na to zeby mnie corka kontrolowala. Mama nauczyla sie poslugiwac haslami i szperac po internecie i chce miec swoja prywatnosc. Moze poznala kogos i tyle. To mama powinna kotrolowac ciebie a nie ty matke.