Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o Tusk i Lewansowskiej?

Polecane posty

Gość gość

W sumie do obu nic nie mam. To wlasciwie zwykle dziewczyny ze studiami jakich wiele w Polsce, obu sie poszczescilo: jedna ma tate ktory zostal premierem, a druga poslubila znanego meza. Przez to obie zdobyly rozglos i wsparcie finansowe i dobrze im sie zyje. A wy co o nich sadzicie? zastanawialiscie sie kiedys jak by wygladalo zycie bez zmartwien finansowych?

Gość gość
He? MISTRZYNI SWIATA W KARATE i corka Tuska? No sorry, to zupelnie inna liga!!!

Gość gość
Autorka popisala sie zenujaca niewiedza! Gdzie Tuskownie do Pani Lewandowskiej.

Gość gość
Co myślicie o Tomaszu Lisie?

Gość gość
Wie o tym, ale rozglos i slawe zyskala dzieki mezowi, wczesniej nie bylo o niej tyle slychac.

Gość gość
Lewandowskiej* literowka

Gość gość
Pani Lewandowska jako mgr Dietetyki ustawia diete nie tylko mezowi, ale calej druzynie. Z czym moze startowac panna Tuskowna, no z czym? Z pokazami mody jako widz i blogiem.

Gość gość
A ta druga ma mgr z psychologii i moze byc psychologiem:) no ale juz idac tym torem gdyby jej sie nie trafil taki maz moglaby pomazyc o ukladaniu diet druzynie :) Ja nie widze wiekszej roznicy, obie sa znane, przez znanego czlonka rodziny, dla mnie stoja na rowni.

Gość gość
pomarzyc* pisze z telefonu

Gość gość
Kasia wydaje mi wrecz sie ciut bardziej sympatyczna, ale to pewnie dlatego, ze jest jej troche mniej w mediach

Gość gość
No właśnie. Gdyby Lewa miała firmować swoje produkty "by ann" jako Anna Stachurska, była mistrzyni karate, pies kulawą nogą nawet by ich nie oszczał. Na układanie diet piłkarzom reprezentacji i ich przydupicom też nie miałaby szans. Nikt nie neguje jej osiągnięć w sporcie, ale kasę, lans oraz bawienie się w trenerkę i dietetyka zawdzięcza mężowi. Bez niego by się tak nie wypromowała. Nie mówię, że to źle, bo każdy wykorzystałby taką możliwość. Ale wkurza mnie pieprzenie, że ona wszystko zawdzięcza sobie.

Gość gość
To samo z Victoria Beckham, ktora jest jednak dobra projektantka.

Gość gość
Nie do konca sie zgodze, Viktoria byla znana na calym swiecie przez Spice Girl, jeszcze przed zwiazkiem z Davidem. Oboje byli tak samo znani, bo kazdy slyszal kiedys o Spice Girls.

Gość gość
tzn Victoria juz wczesniej byla ,,ustawiona´´ :)

Gość gość
Victoria i David poznali się, kiedy oboje byli już sławni i bogaci. Inna sytuacja.

Gość gość
Nie cierpie zadnej. Wiesz ilu takich mistrzow karate jest i o zadnym sie nie slyszy?