Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa jak gwiazda Dysco Polo

Polecane posty

Gość gość

Jechalam dzis i zatrzymalam sie na pasach, a po chodniku szla moja tesciowa. Nie utrzymuje z nia zbytnio kontaktu. Bardzo czesto jej stroje wzbudzaly rozne kabaretowe emocje. No dzis zaszalala. Miala na sobie berecik, czerwona kurtke, z ktorej wystawal rozowy kaptur od bluzy, obcisle leginsy w kwiatki i srebrne adidasy. Kobieta 75 lat. Ale gusciara.

Gość gość
Lala Malowanna :D hahahah

Gość gość
i dobrze , nie lubisz jej to wszystko ci w niej przeszkadza, jeżeli ona sie czuje w tym dobrze to czemu nie, znacznie gorzej wygladaja panie nawet 60 plus a które są znacznie zaniedbane, siwe włosy, chustki na głowach, jakieś buciory czarne i na kaczuszce, spódnice szerokawe do łydek, kórtki i za szerokie, i na kazde sugestie by sie inaczej ubierały twierdzą ze nie ma potrzeby bo są i tak stare,

Gość gość
Ona zadbana nie jest. Od kiedy tandeta swiadczy o zadbaniu

Gość gość
ja jakoś nie widze nic niestosownego w jej stroju, a nawet to co cie to obchodzi, widac dlaczego nie utrzymujecie kontaktów, jestes pewnie dla niej wredna,

Gość gość
Tak nauczylam sie byc dla niej tylko i wylacznie wredna. Ludzi traktuje sie z wzajemnoscia. Przez kilka lat wojowala i w koncu sie zdziwila jak zobczyla, ze ja tez potrafie miec gebe.

Gość gość
Ales glupia autorko..zal mi cIiebie kreaturo

Gość gość
No dziwna ci sie trafiła teściowa. Nie wszystko sie wybiera w życiu tak do końca.