Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jsj

Znudziłam się mojemu chłopakowi.

Polecane posty

Gość Jsj

Zacznę od tego, że mam 18lat. Byłam z chłopakiem rok czasu, pod koniec związku oznajmił mi, że nie chce abym cierpiała i przez niego płakała ponieważ ostatnie miesiące związku były ciężkie. Rozmowy działały na chwilę tak samo jak zmiany. Wszystko przez to ze moj były nawet się nie angażował w związek i w naprawę. Powiedział że próbuje ale nie potrafi sprostac moim oczekiwania i że na tą chwilę będzie lepiej i że potrzebuje kolegów że lubi ich towarzystwo. Problem tkwi w tym że jest miłością mojego życia i nie potrafię sobie wyobrazić najbliższego czasu bez niego, pierwszy raz tak się czuje. Mam dylemat bo z jednej strony wydaje mi się że potrzebuje on czasu i że wszystko będzie dobrze a z drugiej strony myślę że to wszystko skończone. Nie wiem jak sobie to poukładać proszę pomóżcie!!!

Gość gość
Masz 18 lat wątpię żeby on był "miłością życia" zwłaszcza że byliście ze sobą rok a przez ostatnie kilka miesięcy jak sama piszesz się nie układało i on się nie angażował Co oznacza że to żadna miłość życia tylko związek młodych ludzi który się nie udał