Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna byc lewakiem w dobie zamachow, glupoty gender i popierania islamistow?

Polecane posty

Gość gość

Jak mozna robic nadal zrzutki na KOD gdy Kijowski podpiertolil stamtad 90 tys. zl? :D Jak mozna popierac folksdojcza Tuska? Jak mozna popierac zydowke Hanke Gronkowiec-Waltz po tylu aferach kamienicowych? Jak mozna popierac Nowoczesna chcaca sprowadzic do Polski bandy terrorystow arabskich? Jak mozna byc tak glupim lemingiem-lewakiem?

Gość gość
cholernie słabe jest takie przekręcanie cudzego nazwiska, to takie dosrywanie na poziomie przedszkola- i to też raczej głupszego dziecka

Gość Teppic   No1
Dlatego niespecjalnie trzeba się liczyć z tym, co napisze :D

Gość gość
Argumenty są słabe i nieprzekonujące. Obrażanie jest słabym chwytem marketingowym, wie to każdy sprzedawca (nawet sprzedawca szczypioru na rynku) - jeśli staniesz na ulicy i zaczniesz krzyczeć "tylko debil i kretyn nie kupuje mojego szczypioru, nie jesz szczypioru nei jesteś Polakiem" to raczej zniechęcisz do swojego towaru niż kogoś zachęcisz. To jest główna przyczyna niepowodzenia prawicowych ruchów narodowych w Polsce na dużą skalę, dopóki tego nie zrozumiecie będziecie nadal paroprocentową grupą wkurzonych blokersów bez większego wpływu. Nawet islamskie zamachy nie zniechęcają ludzi tak jak agresywna kampania polityczna.

Gość gość
autor to pewnie nawet zaden prawak nie jest, ot jakiś durny gimbus co chce pohejtować i sobie ten jeden tekst o lewakach ciagle powtarza. Naprawdę wydaje mi się, że ktoś wyrobiony politycznie i przekonany do jakiejś partii miałby madrzejsze argumenty do dyskusji

Gość gość
autorze a co sądzisz o jasiu kapeli? (na yt ma kanał ostro zhejtowany - co nikogo nie powinno dziwić) bo jak dla mnie to już debil wyjątkowy :D w dodatku ta lewacka kreatura przyznała się do tego, że zgłaszała portal ndie.pl przez takich fanatycznych lewaków fejs cenzuruje dobre prawicowe portale :(

Gość gość
naprawdę sie boisz Jasia Kapeli:D to i myszy i pajaków tez, a moze nawet ciemności. niech ci matka na noc lampkę zostawi zapaloną :D

ogolnie jest tak ze wiekszosc ludzi nie miesza sie w polityke i sie nie zna ale hejtowac hejtuja :)

Gość gość
gdzie ja piszę, że się jego boję? :O :D czytaj ze zrozumieniem po prostu zadziwia mnie debilizm i fanatyzm takich jak on

Gość gość
Temat mocno ukul kodowe lewactwo ktore natychmiast zlecialo sie bronic bangstera Petru i alimenciarza Kijowskiego oraz zydowki Hani Gronkiewicz ktora opchnela pol dziwlnicy wraz z lokatrorami. Co lewaki boli was prawda :)

Gość gość
dyzurne lewaki shatyn reSCATor i R na posterunek meldowwac sie i bronic islamistow :)

Gość gość
20.30 a ty czytać nie umiesz, o czym innym teraz dyskutujemy

Gość gość
20.30 a ja to ignoruję, bo szkoda mi czasu na czytanie co on tam napisał

Gość gość
Chciałem napisać, że lewak/leming jest najprymitywniejszą formą życia. Ale nie napiszę. Bo to nie prawda. Leming/lewak w ogóle nie jest formą życia. Martwy kamień na polu ma w sobie więcej życia i więcej rozumu niż bezmózgi leming będący tylko zbiorem kości zaszytym w bezwartościowym ciele.

Gość gość
lewaki to cud natury, debile prawdopodobnie chore psychicznie, sado-maso, które powinno się trzymać w zamknięciu szpitali psychiatrycznych

Gość gość
reSCATor juz nadstawia ryja czekajac na scat :D

Gość gość
Co wy z tymi Żydami? Przecież Jezus był Żydem, a w większości prawicowcy to katolicy, skąd zatem ta niechęć do Żydów- wszak to naród wybrany... Wytykacie liderowi Kod 90 tys, a ile Pis dał ojcu dyrektorowi to nie widzicie? Jak można być prawicowcem, popierać Jarosława od kotów, łazić do kościoła i odprawiać modły w XXI w niczym w średniowieczu? W y jesteście takimi samymi fanatykami jak islamiści, tylko nieco bardziej utemperowanymi. Gdyby Wam powiedziano, że macie jeden dzień czy noc w roku, że możecie zabijać bezkarnie (jak w tym filmie), to założę się, że zaraz zatłuklibyście sąsiada lewaka.... Fanatyzm jest zły, nienawiść do innej osoby z powodu poglądów, wyglądu, zachowania itd jest zła. Nie dopuszczacie myśli, że ktoś inny może mieć rację.

Gość gość
Jestem lewaczka, popieram legalizację marychy, jestem za aborcja i globalizacja.

bo tylko platforma pozwalala okradac Polske i dla tego złodziej zawsze będzie popierał złodzieja przeciez najwieksze oparcie dla platformy było w wiezieniach

powiedz mi gdzie w pismie jest naród zydowski jest hebrajski izrael ale żydów tam nie ma a j.ez.u.s jest nazarejczykiem

Gość gość
lewaki to debile i wszystko w temacie

Gość gość
Juda czyli żyd był jednym z synów Abrahama . Izrael był pra pra pra przodek Abrahama . A jeszcze wcześniej był Hebron . Dlatego jest naród żydowski , Państwo Izrael . A pismo Hebrajskie .

Gość gość
Autor jest zazdrosny, że Donald Tusk jest prawdziwym patriotom a Hanna Gronkiewicz-Walc jako jedyna kocha Warszawiaków. Nigdy nie zrobisz tyle dobrego dla ojczyzny co oni! Zamachów nie dokonują muzułmanie tylko radykalni katolicy, którzy robią wszystko co im każe dekalog. Tylko islam może wyzwolić środowiska LGBT z demonicznej i agresywnej władzy katolików. Biedni imigraanci dzielą się swoją kulturą z europejkami a agresywni i zacofani europejczycy są nietolerancyjni i przejawiają skrajne prawicowe poglądy.

Gość prawi 114
Jasne ze zamachy to problem , ale zauważ ze usa jest panstwem opartym na immigrantach z całego świata,., W jakim panstwie lepiej życ w Polsce czy w USA ? Do Polski tez trzeba sprowadzac immigrantów pod warunkiem ze sie beda asymilować .,., Zydzi , ciapaci sie nie asymilują azjaci - przyjmują kulture panstw w ktorych zyją i zwykle nie sprawiaja problemów ,.,. Dlatego mieszkancow korei połnocnej mozna spokojnie do Polski sprowadzać

Gość prawi 114
poza tym PO wcale nie było za immigrantami , chcieli ich sprowadzic w liczbie 9 tys .,., To bardzo mało , do Niemiec napłyneło 1 mln a po pierwszym zamachu Kopacz wyraznie wskazała ze nie będzie przyjmować immigrantow bez wczesniejszego ich sprawdzenia i tylko rodziny chrzescijanskie .,., Wiec sciema ze PO chciało przyjmowac ich z otwartymi rekami tak jak merkel ,.,.

Gość gość
PO chciało nas ubogacić kulturowo dla naaszego dobra bo polki zasługują na zaszczyt bycia jedną z wielu żon muzułmanina.

Gość gość
Problem z lewakami jest taki, że chcieliby zbawiać świat, walczyć o wszystko i o nic. Chcieliby ratować zwierzęta, ubogich, trzeci świat, środowisko, prawa kobiet, praworządność a sami są specjalistami od inżynierii społecznej, która sama w sobie jest narzędziem ideologii i manipulacji. Niby kochają ludzi, ale selektywnie. Nie znam ani jednego lewaka, który jest pokojową i lubianą osobą.