Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elektrownia Opole Miasto Opole

Ludzie z województwa Opolskiego i Podkarpackiego to dwa różne światy

Polecane posty

Gość Elektrownia Opole Miasto Opole

Zauważyliście to że ludzie na Opolszczyźnie są pracowici, obyci prozachodni, znający dobrze język niemiecki bo mamy na Opolszczyźnie dużą mniejszość niemiecką, tolerancyjni a ludzie na Podkarpaciu są ich przeciwieństwem są zacofani, biedni, chodzący do kościoła a potem obrabiający důpę innym zazdrośni i innemu lubią dokopać bogobojni a jak ktoś nie chodzi do kościoła to go wyklną Opolszczyzna to polska "A" czyli prozachodnia bogata cześć Polski a Podkarpacie to biedna zacofana Polska "B"

Gość ELEKTROWNIA OPOLE MIASTO OPOLE
WOJEWÓDZTWO OPOLSKIE JEST W MIARĘ BOGATE NA 16 WOJEWÓDZTW WOJEWÓDZTWO OPOLSKIE jest w środku stawki połowa województw jest bogatsza a połowa województw jet biedniejsza od Opolszczyzny

Gość gość
czepiło się goovno okrętu i mówi płyniemy :D kałbuc zrozum wreszcie ukraińcu, że "ludzie z opolszczyzny" to potomkowie przesiedleńców ze wschodu i jako tacy są gorsi od tych pogardzanych z podkarpacia, którzy przynajmniej od zawsze są u siebie :D a mniejszość niemiecka, to jak sama nazwa wskazuje mniejszość

Gość ELEKTROWNIA OPOLE MIASTO OPOLE
Od województwa Opolskiego biedniejsze województwa to lubelskie, podkarpackie, podlaskie, Warmińsko-mazurskie, Świętokrzyskie, Lubuskie, zachodniopomorskie i kujawsko pomorskie a druga połowa jest bogatsza :)

Gość Namysłów opolsk wojew
Idioto ja nie jestem ukraińcem i nie mam rodziny na Ukrainie i moi dziadkowie moi rodzice i ja urodziliśmy się na zachodzie Polski a nie na wschodzie a rodzice mojego dziadka od strony ojca są nie z Ukrainy tylko z okolic Kielc jedynie świętej pamięci prababcia matka mojej babci od strony ojca pochodzi z Ukrainy ale moja babcia urodziła się na Opolszczyźnie w 1955 roku, moi dziadkowie od strony matki, oboje moich Rodziców urodzili sie na zachodzie Polski więc jestem od 3 pokoleń zachodniakiem