Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrozbella to kochana kobieta

Polecane posty

Gość gość

Napisz do mnie Skarbie: windows.11.pl (małpa) gmail.com Mam 30 lat i jestem twoim fanem.

Gość gość
Jesteś za młody a ja już kogoś kocham

Gość gość
wruziu uwazaj na niego! Autor tematu to tomasz moszniak, jeden z najwiekszych psycholi na kafe! Bezrobotny debil na utrzymaniu matki ktory zaslynal filmikami jak naciagac moszne na sloik po majonezie winiary

Gość gość
kogo kochasz?

Gość gość
kocham V

Gość gość
Czy jest tu Wrozbella ?

Gość gość
Czemu tak niegrzecznie odpisałaś na mojego mail'a ? Ja się tylko przywitałem, a ty odrazu "spyerdalaj".

Gość gość
Jak zaczął?

Gość gość
wruziu powiedz jak zaczal. Zgaduje ze na wstepie nazwal cie Skarbem i to cie wkurzylo? Ten czubek do kazdej mowi per Skarb, mowilem cie ze to jest psychol

Gość gość
haha no to mowilem ci od razu ze to jest tomek wawer:D 30 letni bezrobotny prawiczek na utrzymaniu matki pielegniarki. On tu wstawia foty swojego kootasa i daje filmiki jak rozciaga sobie moszne i naciaga ja na sloik po majonezie, to psychol jest

Gość gość
Wcale nie napisałem "Skarb", tylko "Kochanie". Ale oba te określenia są pozytywne. Jak inaczej miałbym ją określić ? Szmata ? Suka ? Wywłoka ? Ja wiem że teraz takie są standardy na Kafe, ale ja prezentuję wyższy poziom narracji.

Gość gość
wawer ty i wyzszy poziom? Mam poszukac twoje filmiki i wkleic je tu zeby wrozbella zobaczyla patologio psycholska???! Poza tym ona nie jest ani twoim skarbem ani kochaniem wiec nie masz prawa jej tak nazywac, tak to mozna mowic do swojej kobiety jak sie jest z nia w zwiazku

Gość gość
Karola, poprostu nie wszyscy są tacy, jak tutaj na Kafe. Ja cię naprawdę lubię :)