Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkkkkkkkkkkka

Nakładka na materac pianka Wasze opinie?

Polecane posty

Gość inkkkkkkkkkkka

Witajcie kupiłam materac który był niewygodny dla mojego meża wiec dokupilismy nakładkę na materac z pianki poliuretanowej takiej dopasowującej się do ciała.Tutaj moje pytanie jak Wam się na niej śpi.Mój mąż wiecznie zmarzniety czuje sie dobrze natomiast ja pocę się ostatnio niemiłosiernie.Zastanawiam sie czy to czasem nie przez nakłądkę na materac która co prawda jest osłonieta bawełnianą narzutą ale i tak mam wrazenie ze aż mnie parzy materac w nocy.Co o tym myślicie....Nocne poty też bywają efektem cieżkich chorób wiec szukam póki co bardziej namacalnych powodów...

Gość gość
Daj tu linka jak to wyglada? Ta nakladka? Moze pocisz sie ze stresu co?? A nie przez materac...

Gość inkkkkkkkka
To jest pianka typu memory nakłaana na materac

Gość gość
Mam z tego poduszke o zapachu lavendy ale na niej nie spie :(

Gość inkkkkkkkkkka
A czemu na niej nie spisz?Niewygoda? Wiesz bo mój materac jest wygodny super tylko strasznie....się pocę.Jak doszła zimowa kołdra to padam budze sie mokra.Dodam jeszcze że jestem szczuplutką osóbką aby ktoś nie doszukał sie innych powodów:)

Gość gość
Nie wiem ja mam zwykly materac i na niego kupilam tylko pokrowiec. Aby bylo swiezej i moge go wyprac sobie w pralce w razie gdyby podczas okresu cos sie pobrudzilo.;)

Gość gość
To u Ciebie musi byc ze stresu no chyba ze sie przegrzewasz? Co? Pod ta koldra gruba? ;) Nie spie na razie bo kupilam ja jako bajer bo Pachnaca byla ;) a mam pozatym dwie moje ukochane takie podluzne poduszki w stylu angielskim - sa takie w Jysku. I klade sobie az dwie jedna na drugiej ;) i tak spie ;)

Gość inkkkkkkkkka
Też miałam tylko zwykąły normalny ale mąż się uparł ze mu twardo:/ teraz jest miękko to fakt

Gość gość
Jak wolicie ja wole ciut twardziej ;) a my to mamy dwa pokoje wiec mozemy spac oddzielnie ;)/masz taka opcje? Zeby sprawdzic czy tez bedziesz sie pocic??

Gość gość
Ostatnio przeglądałam internet, bo także na liście moich zakupów znalazła się nakładka na materac i fajny wybór nakładek znalazłam w sklepie https://materacnawymiar.pl/pl/c/Nakladki-na-materace/31 Nakładki tam to przede wszystkim kokos i pianka na warstwach. Musze chyba też dopytać jaka będzie najlepsza.