Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beaatkaaa 39

Siostra bierze syna na babski wypad

Polecane posty

Hej jadę nie długo z dwiema siostrami i przyjaciółką na taki babski wypad do spa w gdańsku siostra coś się tam z synem pokłóciła 14 letnim nie ma go z kim zostawić i bierze go ze sobą. Co o tym myślicie mi się wydaję że nie jest to najlepszy pomysł ale dziewczyny mówią że super pomysł.Nie mówiłam na głos że mi się to nie podoba bo myślałam że spędzimy czas w babskim gronie a pytam się jej jeszcze i co będzie z nami tak po sklepach chodził nie będzie mu się nudziło a Ona oj tam będzie i się śmieje dla mnie to bez sensu ale dobra...

Gość gość
Uwazam, ze to slaby pomysl. Babski wypad to nie miejsce dla nastolatka, bo ani sobie swobodnie nie pogadacie, ani nie bedziecie sie mogly zachowywac na luzie. Nie lubie, kiedy ktos uwaza, ze ciagniecie ze soba dziecka na typowo dorosly wypad jest w porzadku.

Gość gość
To twoja siostra, tak ciezko powiedziec, ze durny pomysl? Nie macie rodzicow, jakiejs ciotki czy kuzynki, ktora by sie zajela młodym. To jyz nie takie dziecko, nie trzeba mu pieluch zmieniać i kaszek gotować. Ja bym chyba zrezygnowała z wypadu jakbym na kazdym kroku miala za soba gowniarza.

ja po prostu nie chcę żeby marudził tak to absolutnie by mi nie przeszkadzał i nie chcę nic jej mówić bo to nic nie da bo już zarezerwowane

jakby ojciec wziął skłóconą z matką 14letnią córkę na męski wypad ze swoimi braćmi i koleżkami-byczkami to już by nie było takie normalne

Gość gość
Niech się chłopak uczy jak wygląda goła baba. W saunie będzie się czuł najlepiej. 14 lat to już się interesuje płcią przeciwną. Moim zdaniem pomysł super żeby chłopak nie wyrósł na zakompleksionego geja. Popieram!!!

no niby tak ale wiesz z Kobietami to zawsze inaczej jest x strach się bać, takie ryczące czterdziechy czy takie czterdziestoletnie byki. trudno ocenić.

Gość gość
A niech go zostawi z ojcem albo u dziadków

według mnie to nic złego musicie tylko być stanowcze żeby wam się nie rozbrykał a jak mama stanowcza to nie pozwoli na to żeby popsuł wam wyjazd

Gość gość
wszystkie go przelecicie,wasze stare p***y wyposzczone juz się ślinią na smarkacza

Gość gość
Sztafete mu zróbcie,jedna do buzi,druga palyucha w cipę,trzecia w dupę :-D

Gość gość
Dlaczego stare baby tak się napalają na młodych chłopców,serio go przelecicie ?

Gość gość
mam 34 lata i ****ałam się z 16 latkiem i nawet się spuściłam :-D

Gość gość
Kobiety też się spuszczają ?:-D

Gość gość
Jak mają dobry orgazm to leją z c****a moczem albo czyms innym,śmierdzi to jak g****o w płynie albo gorzej :-(