Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobietą i nie lecę na nasterydowanych miesniakow

Polecane posty

Gość gość

Dziwne? Wiem. Jestem młoda mam 21lat. Jak idziemy na imprezę z koleżankami to one lasza się do każdego karka. Przecież taki facet to dno. Ani nie pogadasz z takim na normalny temat, a po sterydach w łóżku taki też cię nie zaskoczy :) nie wiem na co im to? Żeby za darmo drinka wypić albo wejść do klubu? Tak panowie, istnieją takie kobiety, które nie lecą na górę mięsa :)

Gość gość
a lubisz się ruuchać?

Gość gość
Nie twoja sprawa :P

Gość gość
Dobrze, że istnieją normalne Kobiety.

Gość gość
o ty dzivvko

Gość gość
A jestes dziewica czy juz dalas d**y

Gość gość
Autorko ... Wolał bym już ,byś leciała na kupę mięsa niż lalusiów . Obstaeiamm że właśnie na takich "lecisz"

Gość gość
A łądna jesteś? pokaż foto :)

Gość gość
Lalusie mają największe branie

Gość gość
nie jestes kobieta tylko gowniara

Gość gość
Lalusiow? Haha nie. Podobają mi się normalni mężczyźni. Tacy z którymi można porozmawiać o ciekawych rzeczach, wybrać się na biwak, łowić ryby (tak łowię, tata mnie nauczył) spacerowac po lesie, górach, poczytać dobra książkę. Wyjść gdzieś i się pobawić, ugotować coś wspólnie. :)

Gość gość
Łowisz ryby czyli nie jesteś ładna :)

Gość gość
A co tylko brzydkie mogą łowić? Nie bądź żałosny. :)

Gość gość
Każda leci na lalusiów/modeli więc skończ pisać te brednie

Gość gość
Trochę ograniczone myślenie i przekłamany stereotyp, że jak facet umięśniony to głupi i słaby w łóżku. Zapewniam że nie każdy. A analogicznie takie uogólnianie, to tak jak stwierdzenie, że każda blondynka to głupia pustaczka, tak jakby to kolor włosów był wykładnikiem inteligencji i wartości kobiety. No a to, że z góry zakładasz, że każdy mięśniak to dno, to już tylko dobrze :) świadczy o tobie.

Gość gość
Każda młoda patrzy tylko na wygląd

Gość gość
Może nie każdy miesniak to dno ale z obserwacji zauważyłam, że większość. Ciągle gadają ile to on nie wyciska na klatkę, ile geb nie obil i w ogóle takie prymitywne gadki. Nie każda leci na modeli i lalusiow. Mi do szczęścia wystarczy normalny facet a nie gość co spędza więcej czasu w łazience nuż ja, z większym zasobem kosmetyków niż moje. :)

Gość gość
Każda leci pustaku kobiety nie leca na mieśniaków tylko na mega przystojniaków typowych lalusiów modnie ubranych wystylizowanych z ładnymi rysami twarzy

Gość gość
14 :36 Bzdura. Kobiety lecą na natestosteronowanych, towarzyskich przygłupów z kwadratowa szczęka, wyrokiem i brzuchem piwnym. Model jest dla nich niemęski.

Gość gość
gość dziś Ok, ale pomyśl że tak samo można "skosić" dziewczyny twierdząc, że one ciągle nawijają o ciuchach, kosmetykach, wyglądzie itd. I pisze to jako dziewczyna, wiec nie nadepnęłaś mi na męski odcisk w postaci mięśnia ;) Uogólniać nie ma co, bo zawsze i wszędzie się znajdą się normalne osoby, co mają poukładane w głowie, obojętnie jak wyglądają i jakie sprawiają pierwsze wrażenie.

Gość gość
gość dziś Każda leci pustaku kobiety nie leca na mieśniaków tylko na mega przystojniaków typowych lalusiów modnie ubranych wystylizowanych z ładnymi rysami twarzy Xxx No i w dodatku w rurkach? Haha no chyba wiem lepiej jacy faceci mi się podobają.

Gość gość
14.40 Pewnie lecą ale jakieś osiedlowe Karyny :/

Gość gość
A ja bym pojechał z tobą chętnie na biwak i ryby :)

Gość gość
Tak tak w rurkach tacy się dobrze prezentują są mega seksowni

Gość gość
To na jakich lecisz? Autorko.

Gość gość
14.48 Wyglada trochę jak Justin Bieber. Buzię ma ładna, nie powiem ale nie mój typ. Sztuczny trochę. 14.51 Normalni. Nie lalusiow w rurkach, nie karki z imprez, tylko normalni mężczyźni. :)

Gość gość
Twój typ tu każda pisze że nie jej typ a jak przyjdzie co do czego to kleją się do podobnego gościa z wyglądu :)

Gość gość
Po prostu kobiecie facet z normalnym poziomem testosteronu nigdy nie wystarcza, bo jest za mało męski. Podkreślam z normalnym a nie zbyt niskim. Kobiety chcą takiego kryminalisty jak na filmach akcji. Dlatego tylko facet ładujący testosteron w dupę ma szansę na kobietę, albo taki który genetycznie ma nadmiar. Facet o poziomie podręcznikowym i normalnym to dla kobiet leszcz. Tak wynika z badań. Kiedyś zrobili eksperyment i jakiemuś facetowi, który miał normę testosteronu zaczęli podawać trzykrotna wartość farmakologicznie i kobiety które go wcześniej zlewały zaczęły się do niego łasic i ślinić.