Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ObviousMan

Ludzie piękni mają lepiej, to niesprawiedliwe!

Polecane posty

Gość ObviousMan

Denerwuje mnie, że piękni mają łatwiej. Piękni niezależnie od ciała (czy są grubi, czy chudzi, czy wysportowani, czy nie) są przez innych podziwiani. A jak masz krzywy ryj, to musisz mieć ciało wyrobione jak Lewandowski lub Chodakowska, bo nikt nie spojrzy na ciebie! Wyobraź sobie grubego, mężczyznę z zakolami i małym penisem lub szczupła dziewczynę z końskią twarzą i obwisłymi cyckami. NIKT NIE SPOJRZY

Gość gość
Lepiej to pojęcie względne

Gość gość
Ja jestem brzydka i nikt mnie nie chce, poza brzydalami

Gość gość
Akurat w przypadku kobiet figura jest najważniejsza tapetą kilogramów nie przykryjesz

Gość gość
a mnie sie wydaje ze temat rzeka i bez sensu...co to zmieni takie gadanie. trzeba akceptowac siebie a jak sie nie potrafi to dązyc do poprawy. ja nie jestem pieknoscia, sama mam troche ciała ale od zawsze nie mialam z tym problemu...jestem usmiechnieta, dobrze ubrana, zadbana ogolnie. fakt jak to ktos powiedzial makijarzem sie kg czy czegos tam nie zakryje ale umowmy sie...zawsze mozna podkreslic piekne oczy itp. i nie mam problemu z facetami, co rusz sie ktos kolo mnie kreci...ale mam jednego od 8 lat i planujemy sie pobrac. i tak statystycznie patrzac to kazdy z tych facetów co sie kolo mnie krecili mowili jedno: bo jestes zawsze usmiechnieta, mila, dobra, rozmowana i mądra i masz piekne oczy.