Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam się w tej sytuacji dzisiaj z nim spotkać doradźcie coś?

Polecane posty

Gość gość

Boję się, ze facet nabrał jakiegos urazu do seksu. Bo ostatnio widzialiśmy się po długiej przerwie ( on wyjechał za granice i wrocil do Polski), wiec mial co do tego seksu wielkie oczekiwania. W czasie seksu jednak szybko skonczył, co mnie nie przeszkadzało, ale on zaczal mowic, ze sie nie sprawdził i wpadł chyba w jakies kompleksy. Dzisiaj mamy sie spotkac, a on mi napisał, ze podobno ( co nie wiem czy jest prawda w tej sytuacji) jest mocno przeziebiony ,ale postara sie lepiej poczuc. NIe wiem sama czy w tej sytuacji sie z nim spotkac, kiedy on byc moze jest taki zestresowany tym i jeszcze coś pójdzie znowu nie tak, a wtedy on juz sie calkiem wycofa? Albo jesli faktycznie jest przeziebiony to tez seks moze nie byc superudany, dla mnie to nie jest problem, ale boje sie ,ze jesli wtedy sie tak przejal to teraz jak cos pojdzie nie tak w ogole moze zaczac unikac seksu

Gość gość
Wszystko w twoich rękach .Jeśli dziś się spotkacie to nie nalegaj na seks skoro jest przeziębiony . Porozmawiaj z nim i wytłumacz mu ,ale tak bez stoickiej miny,raczej na luzie ,że seks nie jest istotą twojego życie i ,że ty rozumiesz ,że każdy mężczyzna ma lepsze i gorsze momenty , że ty też takie masz i ,że wasz ostatni seks uważasz za udany i nie rozumiesz jego frustracji.Myślę,że takie twoje tolerancyjne podejście powinno go uspokoić. Powiedz mu też ,że go kochasz i ,że to bycie z nim jest dla ciebie najważniejsze a seks jest tylko uzupełnieniem waszego związku i może być raz lepiej a raz gorzej ,to normalne.

Gość gość
8.48 pięknie napisane. Nic dodać nic ująć.

Gość gość
No tak, tylko to wydaje mi się bardziej skomplikowane... Bo on jak teraz odmówię mu seksu, nawet mówiąc ze go kocham i seks nie jest najważniejszy, to on moze pomyslec ,ze tego seksu unikam. Bo on teraz chce się w tym sprawdzic za wszelką cenę, poza tym na kazdym spotkaniu jak dotad byl seks, obojetnie jak spedzamy czas bo wiadomo, ze robikmy tez wiele innych rzeczy, ale jak mu teraz odmowie to moze calkiem sie zmiechecic... Zastanawiam sie wiec czy powinnam sie dzisiaj z nim w ogole spotkac

Gość gość
Poza tym kobietę może taki tekst by wzruszył, ale wydaje mi sie, ze my kobiety nie podchodzimy do tego az tak bardzo honorowo jak faceci ,ze musimy sie sprawdzic w seksie, a oni z tego co czytalam maja na tym punkcie fiola :O