Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to depresja poporodowa?

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem mama 5 miesiecznego smyka.borykam sie od dluzszego czasu ze swoim samopoczuciem jest mi bardzo ciezko nie mam z kim o tym porozmawiac znajomi sie odwrocili ode mnie

Gość gość
to raczej twoj egoizm a nie depresja

Gość mirellka56
No i własnie przez takie podejście tak wiele kobiet zostaje z depresją poporodową samotnie. W takich sytuacjach jedyna mądra rada to wizyta u psychiatry https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ . Bycie mamą nie jest łatwe a co dopiero takiego szkraba, który bywa bardzo wymagający.

Gość gość
Napisz coś więcej...może to zwykle przemęczenie...

Nie idź do psychiatry bo zacznie Cię faszerować lekami. Idź do dobrego psychoterapeuty (nie psychologa). Musisz znaleźć znajomych z dziećmi w podobnym wieku, niestety. Tak to jest, że kontakty z niedzieciatymi w obliczu bobasa się urywają. Idziecie po prostu zupełnie inną drogą, inne tematy, inne problemy... to naturalne.

Gość gość
Nie masz zadnych przyjaciól? Nie odwiedzaja cie? Czemu aż tak ci ciężko? Dziecko jest chore? Mąż nie pomaga? Nie masz nikogo z kim możesz pogadać nawet przez telefon? Bo jeśli masz zdrowe dziecko i męża i ty nie jesteś chora to ciesz sie tym. Tak sobie to tłumacz bo inaczej bedzie gorzej