Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkąd stałem się pewny siebie i arogancki mam wokół siebie mnóstwo kobiet

Polecane posty

Gość gość

Wcześniej byłem nieśmiałą pipką to nawet nie miałem szans na dziewczynę, ale w moim życiu wydarzyło się coś co ogromnie podniosło moją samoocene, co dodało mi motywacji pewności siebie, na fali tego postanowiłem porzucić wcześniejsze "JA" i być pewnym siebie facetem bo stwierdziłem że nie warto się bać, nie warto być cichym nieśmiałym dobrym chłopcem bo i tak g****o z tego miałem jedynie kopy w d**e za to miałem i byłem wykorzytywany, stwierdziłem ze nie mam nic do stracenia i zacząłem być na maxa pewny siebie aż za bardzo nawet trącąc chamstwem i arogancją, ale co ciekawe to się sprawdziło, nie dość że w życiu zawodowym zacząłem odnosić sukcesy, nawet sam szef zaczął mnie bardzo szanować, innymi pracownikami dalej pomiata ale mnie sie już boi i nawet podwyżke mi dał, to najważniejsze że w życiu osobistym zacząłem wyrywać panienki jakie tylko chce i one za mną latają mimo że wprost bezpośrednio po chamsku je zarywam proponuje wspólne wyjście i seks, a one sie zgadzają, teraz to rzadko która mi odmawia. Problem tylko jest takie że dwie sie we mnie zakochały i latają za mną jak głupie, a ja jako młody chciałem tylko pobzykać a one sobie wyobraziły niewiadomo co

Gość gość
młody? hahahahaha :D

Gość gość
Mnie arogancja i chamstwo odstręczają, szkoda mi czasu na takich typków.

Gość gość
no młody mam 27 lat

Gość gość
czemu mnie to nie dziwi.... baby zawsze leciały na chamowatych badbojów, jednocześnie gardząc dobrymi spokojnymi facetami 🖐️

Gość gość
Kasanowa mlecznych barów.

Gość gość
Autor nie piernicz po próżnicy.

Gość gość
baby lecą na chamów pewnych siebie