Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGA RADIO GAGA

Nadmiar ludzi AROGANCKICH we współczesnym świecie

Polecane posty

Gość AGA RADIO GAGA

Czy nie macie już dość ludzi aroganckich ?? ewoluuje to na różne kierunki np. na bezczelność, cwaniactwo,fałszywe koleżeństwo itd.

Gość gość
Było ale nie w takim stopniu jak aktualnie. Zauważyłem że aroganci, cwaniacy ludzie bezczelni nie widzą w sobie tych cech negatywnych. Wyścig szczurów i kariera niestety wymusza w nas te cechy. Człowiek bez tych cech jest zadeptywany na śmierć przez tych ludzi.

Gość gość
10.48 no wlasnie i dlatego ja bardzo zaluje ze nie jestem arogancka i cwana bo mam przez to w zyciu przeyebane

przykład takiego "człowieka" to np. donald trump ~ celowo z małych liter i cudzysłów

Gość AGA RADI GAGA
Teraz porobiły się kasty - grupy ludzi którzy uważają iż im się wszystko należy ! np. 500 + należy się wszystkim według tej kasty, a ja jestem zdania że należy się tym którzy potrzebują. lekarzom się należy,bo leczą nauczycielom,bo uczą górnikom, bo ciężko pracują sędziom bo konstytucja rolnikom bo ciężko pracują matkom, bo wychowują emerytom, bo ciężko pracowali całe życie policjantom bo takie jest prawo żołnierzom bo chronią kraju pilotom bo duża odpowiedzialność itd. a gdzie w tym wszystkim jest normalny człowiek ? gdzie jest moralność tych którym się należy ?

Gość AGA RADIO GAGA
Do 10.48 no wlasnie i dlatego ja bardzo zaluje ze nie jestem arogancka i cwana bo mam przez to w zyciu przeyebane Trzeba żyć w swoim świecie, ciężko ale można. Czyli mało kolegów i koleżanek , mało przyjaciół ale Ci co są są na 100% kolegami koleżankami a nie uśmieszki a przy pierwszej okazji kopną cię w pupę jarmark świat typu FB, zloty gilów, wycieczki turystyczne w Polskę i świat

Gość AGA RADIO GAGA
do pshemo84 dziś przykład takiego "człowieka" to np. donald trump ~ celowo z małych liter i cudzysłów To jest przykład właśnie jacy Idioci wybierają innych ludzi - kilkadziesiąt milionów głupków - ale prawo właśnie jest tak skonstruowane że nie mają innego wyboru. Ja nie głosuje bo nie ma na kogo ! więksi i mniejsi złodzieje z arogancją, cwaniactwem i bezczelnością ! Ci co nie głosują na nikogo z listy powinni mieć inne przywileje czyli taki z******ty krzyżyk BRAK KANDYDATA Ale Ci którzy nieświadomie nie głosują bo nie mają kandydata !

Gość gość
ja pluję na ludzi którzy nie są arogancki, nie cierpię macior i prosiaków typu autorka, która jest zwykłą raszplą i zołzą - robił bym ją w bambuko aż miło uwielbiam takie tępe dzidy z ilorazem starej wrednej ropuchy i z urodą też

Gość AGA RADIO GAGA
do gość dziś Raz byś w ryło dostał i nauczyłbyś się kultury buraczku. Daj namiary to zobaczymy jaki będziesz mądry jak staniesz na przeciwko FACETA co na sam widok zrobisz siusiu w gacie.

Gość gość
wiesz po czym poznać idiotę, po tym że potrzebuje namiarów - skoro napisałem posta na tym forum to jako osoba inteligentna i przebiegła, umiejąca myśleć i wnioskować - powinieneś dawno mieć moje namiary - ale widać że pod tymi prawdopodobnymi mięśniami zabrakło masy mózgowej i jedynie możesz napluć na monitor i walnąć bulwersa w komentarzu :) ty strasznie mądry idioto

Gość AGA RADI GAGA
do gość dziś Anonimowo każdy zgrywa CWANIAKA znalazł się inteligent od 7-boleści dowartościowuj się w necie bo w życiu codziennym jesteś zwykłym buraczkiem cukrowym z podwiniętym ogonkiem. jeden telefon i jesteś namierzony, myślicielu. Za niedługo parowo się zmienia (Brawo PIS ) i każdy który będzie obrażany itp. dostanie namiary IP i skończy się ten HEJT w necie jak jeden z drugim zacznie płacić tysiące złotych a nawet więcej za obrażanie. Skończy się anonimowa kafeteria gdzie 99% to buraki z kominiarkami spieprzaj z tego wątku jak nie masz nic do powiedzenia prócz obrażania

Gość AGA RADI GAGA
przepraszam najmocniej ale ten wyżej to podszyw i to w dodatku jakiś idiota

Gość gość
nic nie szkodzi - wiedziałem, że to podszyw bo zgrywa idiotę tak jak napisałeś/aś - rozumiem, że można mieć coś z głową - ale po co od razu się tym chwalić

Gość AGA RADIO GAGA
do gość dziś OOOOOOO przez napisanie posta nazywa się inteligentnym

Inteligent z 14:14 sam się podszywasz pod AUTORA 13:57 pisał autor jeszcze raz Wynocha z tego wątku !!!!! MÓJ CYTAT ! Anonimowo każdy zgrywa CWANIAKA znalazł się inteligent od 7-boleści dowartościowuj się w necie bo w życiu codziennym jesteś zwykłym buraczkiem cukrowym z podwiniętym ogonkiem. jeden telefon i jesteś namierzony, myślicielu. Za niedługo parowo się zmienia (Brawo PIS ) i każdy który będzie obrażany itp. dostanie namiary IP i skończy się ten HEJT w necie jak jeden z drugim zacznie płacić tysiące złotych a nawet więcej za obrażanie. Skończy się anonimowa kafeteria gdzie 99% to buraki z kominiarkami spieprzaj z tego wątku jak nie masz nic do powiedzenia prócz obrażania

BURAKI jak ten inteligent a 14:14 zaśmiecają każdy wątek !! Między wierszami masturbując małego w majtach. Już nie raz pisałem aby zrobić forum tylko dla zarejestrowanych z potwierdzeniem na telefon ! Skończyło by się zaśmiecanie forum takim inteligentami Masturbatorami którzy przez obrażanie wszystkich dowartościowują się na anonimowych forach.

Gość gość
do RADIO GAGA AGA ale przecież o 13:57 to nie pisałeś Ty bo kolor jest pomarańczowy nicku dopiero teraz jesteś na swoim nicku - coś kręcisz

Gość gość
bo ta szmata AGA RADI GAGA dopiero teraz założyła login, zobaczcie że jedyne dwa wątki napisała w tym poście - nie ma się co nerwować na tego trolla to pewnie jakieś dziecko i tylko czeka żeby zrobić haję w wątku - zwykły arogancki dziad w dodatku spedalony jak większość frajerów jemu na myśli tylko onanizowanie małego

Gość Kapsel OTTO
dokładnie - AGA RADI GAGA wypad z wątku i nie trolluj, idiota myśli że ludzie nie zauważą że dopiero teraz założył nicka

do gość dziś do Kapsel OTTO dziś JEDYNY PODSZYW TO AGA RADI GAGA dziś 14:09 ZAREJESTROWAŁEM dwa niki żeby nikt się nie podszywał jak inteligent z z 14:09

Nadmiar ludzi AROGANCKICH we współczesnym świecie Taki jest temat wątku !! inteligencie i wypad jak nie masz nic do powiedzenia KAPSEL OTTO również wypad z wątku

Gość GAGA AGA RADIO
Sorry za wcześniejsze podszywy ale taki ze mnie zimny drań i to ja pisałem o 13:57 jako podszyw więc proszę się nie podszywać pod podszywacza bo to nie ładnie się tak podszywać