Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają Wam się takie imiona?

Polecane posty

Gość gość

Podobają Wam się takie "dziecinne" imiona, te wszystkie miękkie Maje, Julcie, Wikusie, Amelcie i Zuzie? Jak dla mnie to pasują tylko do takich małych dziewczyneczek "pani Zuzia" dla mnie brzmi dziwnie.

Gość gość
Pani Zuzanna jak juz. Ale nie, nie podobają mi się.

Gość gość
Nie podobają mi się oklepane imiona. Poza tym najbardziej nie umiem zaakceptować tego, żeby dorosła kobieta miała na imię Maja. Kojarzy mi się z pszczółką Mają, brzmi dziecinnie, głupio wręcz. Mówić Majka też nie wypada, bo to trochę jak wyzwisko. To tak jakbym mówiła np. Kaśka, Zośka, itp - no Majka nie wypada. Mam 36 lat i nie wyobrażam sobie być Mają :O Tak samo Zuzia, brzmi dziecinnie. Zuza? Co to ma być zizuuzuzzi, język można postrzępić. Zuzanna brzmi jak jakaś wanna. Nie kumam tego, ale każdy ma inny gust.

Gość gość
Okropne, słodko - pierdzące imiona. Do tego zestawu zaliczam jeszcze Milenę, Sonię, Patrycję i Klaudię. Straszna wiocha i patologia.

Gość gość
Haha:) ja jestem Milena ale nie patologia. I też mi się to imię nie podoba. Jak je wymawiam to tak jakbym się miała zrzygać

Gość gość
13.24 pochwal się swoim imieniem sama jesteś patologia skoro używasz słów,których nie rozumiesz

Gość gość
nie podobają mi się - za dużo ich

Gość gość
Moje imię Marzena,średnio mi się podoba.