Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalkaa89

Moj chłopak i jego znajomi,znajome

Polecane posty

Gość Natalkaa89

Widuje sie ze swoim chlopakiem rzadko, bo on mieszka w Niemczech a ja w Polsce. Ma przyjechac teraz pod koniec grudnia i powiedział mi że chce na 1/2 dni wyjsc ze swoimi kolegami i kolezankami i tutaj pojawia sie pierwszy problem, bo jak zapytalam sie go czy moge isc z nim i jego kol to odpowiedział że nie, na to ja sie pytam dlaczego, a on mowi ze chce sobie powspominac stare czasy z nimi i wgl. Jego kolezanka ma urodziny to chcial jej postawic piwo i oczywiscie nie moge z nim isc, (wlasnej dziewczyny do towarzystwa) a sami stwierdzilismy ze chcemy jak najwiecej czasu razem ze soba spedzic kiedy jest w Polsce. Jak sie go zapytalam czy moge z nim isc to dostalam odpowiedz - no wlasnie chyba nie. I w*****a mnie po prostu ta sytuacja ze ja nie moge z nim isc.

Gość Natalkaa89
Czy on mnie zdradza?

Gość Natalkaa89
Nie ograniczam go czy coś, ale irytuje mnie takie coś, bo ja np. bym chciała żeby on wychodzil gdzies ze mna i moimi znajomymi a on nie

Gość Natalkaa89
Pozdro dla osoby ktora sie pode mnie podszywa

Gość Natalkaa89
dziś podszywacz

Gość Natalkaa89
Jak nie umiesz odpowiedzieć normalnie na moja wypowiedz to nie podszywaj sie pode mnie.

Gość Natalkaa89
dziś kolejny podszywacz, nie zwracajcie uwagi na podszywaczy tylko pomóżcie bo jestem załamana

Gość gość
No faktycznie dziwna sytuacja, moze Ty tez sie umow na jakis wypad w meskim towarzystwie. Powinien byc zazdrosny i moze bedzie chciał zebys jednak mu towarzyszyla.

Gość natalkaa89
no wlasnie w tym problem ze on sam mi to zaproponowal ale ja nie chcialam wychodzic z kims innym tylko z nim...

Gość natalkaa89
Powiedzial mi ze musi juz isc bo mu ogonek stoi. Coto oznacza? Przecież faceci nie mają ogonków.