Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myśl o seksie z mężczyzną mnie brzydzi...

Polecane posty

Gość gość

Jestem 22-letnią dziewczyną. Nigdy jeszcze nie miałam chłopaka i po po prostu czuję ogromne obrzydzenie na samą myśl o seksie z mężczyzną. :/ Nie wiem jak inne kobiety mogą to robić! Nawet jak widzę penisa na zdjęciu, czuję, jak zbiera mi się na wymioty. Nie wiem, jak można coś takiego nawet dotknąć. :/ Stąd moje pytanie do dziewczyn, czy myślicie podobnie? Mój post to nie żadna prowokacja, ani nie ma zamiaru obrażać mężczyzn. Chcę się jedynie dowiedzieć, czy są inne kobiety, które również tak mają.

Gość gość
być może jesteś aseksualna? w każdym razie, do niczego się nie zmuszaj, możesz być aseksualna albo możesz być jeszcze nie gotowa na seks. tylko błagam, nie diagnozuj się na podstawie tego, co Ci zaraz tu napiszą jacyś idioci forumowi :/

Gość prawi 117
mnie tez brzydzi,.,. Jedziemy na tym samym wózku

Gość prawi 117
niby nie jestem gejem , ale lubie oglądać penisy tylko wtedy jak jest przy nich kobieta ,.., Wtedy to zmienia postać rzeczy

Gość gość
21:49 Dziękuję za wypowiedź. Na pewno nie jestem aseksualna, jak już to biseksualna, bardziej w stronę homo. Nie dość, że brzydzę się męskich genitaliów (bo tak z twarzy, to podobają mi się niektórzy, choć bardzo nieliczni mężczyźni), to nie wyobrażam sobie stworzyć jakiejś psychicznej więzi/związku z mężczyzną - no wiecie, spędzić z nim życie. Zawsze jak widzę moje koleżanki ze swoimi chłopakami, nachodzi mnie jedna myśl: "Boże, taka ładna dziewczyna... Co ona w nim widzi?". Po prostu nie rozumiem ich wyborów. Związek pomiędzy osobami jednej płci wydaje mi się o wiele bardziej szczery i naturalny. Autorka.

Gość gość
W jakim sensie bardziej naturalna?

Gość gość
No po prostu bardziej naturalna. Chętniej spędzam czas z innymi kobietami, z moim przyjaciółkami - lepiej się z nimi kontaktuję, rozumiem. Poszukiwanie partnera w gronie płci przeciwnej to dla mnie bardziej przymus społeczny, niż rzeczywiste pragnienie. Ja osobiście tak to widzę. Gdyby społeczny wzorzec kobieta-mężczyzna nie obowiązywał, wątpię, czy kiedykolwiek nawet przez myśl, by mi przeszło, że "powinnam" związać się z mężczyzną.

Gość gość
autorko a chcialabys lizac*****escic ciipke innej dziewczynie? A moze juz to robilas

Gość gość
22:22 Rozczaruję cię - jeszcze tego nie robiłam. Ale bardziej sobie coś takiego wyobrażam z kobietą, niż z mężczyzną. W końcu mam to samo. Liczę na zrozumienie, a nie homofobiczne gadki. Autorka.

Gość gość
Zostan lesbijka jaki masz problem

Gość gość
No chyba mój jedyny problem jest teraz taki, że mieszkam w Polsce :/ Autorka.

Gość gość
dziwne wyznanie jak na biseksa a kiedyś zadeklarowanego geja:P

Gość gość
Mnie tez :)

Gość gość
tez tak mialam do 20 roku zycia, odwrocilo mi sie , zycze ci zebys spotkala jakiegos fajnego chlopaka ktory cie "wyleczy" a nie typowego polskiego swira

Gość gość
Dlaczego "wyleczy" ?

Gość gość
Ja mam za sobą kilka związków z kobietami na początku myślałam jak Ty, obecnie mam 28 lat, natomiast w pewnym momencie przyszła myśl że bardzo pragnę dziecka... rodziny.. i chyba już dojrzałam do tego związku z facetem.

Gość gość
"wyleczy" z obrzydzenia, nie doczytalam ze jest bi; ja mialam ta szanse wpasc na dobrych i szanujacych mnie facetow niestety nie udalo mi sie zbudowac czegos trwalego :(

Gość gość
To dobrze.Ja zostalam wykorzystana (pigulka g****u) i dlatego faceci sa dla mnie skresleni.

Gość gość
To znajdz kobiete emigruj na zachod gdzie sa malzenstwa jednoplciowe i przy okazji lepsze zarobki i zyj i badz wolna. POZDRO

Gość gość
Przykre. Zwierze. Ale nie wszyscy sa zli, mam nadzieje ze kiedys spotkasz wartosciowego czlowieka, slonce zaswieci nad toba

Gość gość
20:28 Dziękuję :) Autorka

Gość gość
Nie powiedziałabym aby wiązanie się z osobami przeciwnej płci było spowodowane przymusem społecznym, ale raczej uwarunkowaniami biologicznymi.. Ludzie odczuwają naturalnie pociąg do osób płci przeciwnej, jest to uwarunkowane hormonami itd

Mnie również obrzydzają członki, ale jedynie tzw ,, bzykaczy,, co bzykaja wszystko co im się nawinie. To jest obrzydliwe. Na szczęście nie każdy mężczyzna jest takim brudasem ... są czyści i dbający o siebie... i o swojego ;-) a jak w ogóle Cię to nie pociąga, to z pewnością zmuszać się nie powinnaś ;-)

Gość gość
Sam mam brzydkiego członka więc Wam się nie dziwię.

Gość gość
Ja wgl penisow sie nie brzydze i mezczyzn ale np kobiecie nigdy bym minety nie zrobila ani palcowki i to mnie brzydzi. Tak samo nie lubie patrzec na lesbijki i wole na gejow. Jestem chyba 100% hetero? :)

Gość gość
powiem ci,ze moze byc tak jak u mnie.. libido wskoczylo dopiero po 30tce..

Gość gość
wszyscy homosie damskie i meskie powinniscie sie leczyc!! idz teraz na parade z teczowa flaga z golymi cyckami jak na les przystalo :d