Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwia2001

Pomocy, nie urodzę tego dziecka

Polecane posty

Witam, Moja historia jest powszechna, głupia nastolatka, każdy myśli- seks bez zabezpieczeń, a w efekcie ciąża. Jednakże w moim przypadku nie było tak samo, jestem ambitną osobą, która w głowie zawsze miała prostolinijny schemat życia, szkoła, dobre studia, praca no i ewentualne zakładanie rodziny, ale przejdźmy do sedna. Pewnego dnia, udałam się z moją przyjaciółką na basen, poznałyśmy w jacuzzi grupkę chłopaków, wydawali się na pozór przyzwoitymi ludźmi, jednakże prawda okazała się zupełnie inna... Nie wiedziałam, że ludzie mogą okazać się tak okrutni, a zarazem bezmyślni. Postanowili zrobić mi okropny dowcip... Każdy z piątki chłopców ( co się potem okazało) oddał swoje nasienie na mój ręcznik, zabrali go ze sobą do szatni, gdy ja byłam jeszcze z przyjaciółką w jacuzzi, przynosząc mi go z tłumacząc się, że przez przypadek go zabrali. Nie widziałam w tym nic złego, nie byłam świadoma tego, że coś jest z nim nie tak. Dopiero gdy wyszłam z szatni, zaczepili mnie nagrywając i pytając czy było mi miło wycierać się ręcznikiem z ich nasieniem, myślałam, że to głupi żart, od razu powiedziałam im, że mają się zamknąć i uciekłam... Jednakże okres spóźniał się, tydzień, dwa, aż w końcu przypomniałam sobie tą sytuację i po prostu się bałam. Zrobiłam test i co? Okazał się pozytywny, ja nie wiem co mam zupełnie zrobić, to wydaje się takie nieprawdopodobne. Ja nie mogę urodzić tego dziecka, co powiem rodzicom, że zostałam zapłodniona przez ręcznik na basenie...? Gdzie pięciu chłopców oddało to nasienie? Jestem załamana, nie wiem co mam dalej robić, który z nich jest ojcem? Mam iść na policje? Pomocy? To na prawdę się dzieje... Dodam, jestem dziewicą, nigdy tego nie robiłam.

Gość gość
Hahahhahhaha redakcja juz przesadza z prowo

Gość gość
Takie bajki to wiesz miedzy ksiazki

Gość gość
Jak to ze ze corka jakies Polki zaszla bo w basenie w Egipcie plywaly plemniki. babka zaskrzyla nwet biuro podrozy.

Gość gość
HaHaHaHaHaHaHa dobre :D lepsze od spodni HaHaHaHa

wiem, że to wydaje się niemożliwe, ale jednak. przecież test okazał się pozytywny, a ja nie miałam nigdy stosunku!!!

Gość gość
Bo araby maja plemniki kijanki hahahahha :D

Widzę, że jest Ci do śmiechu, jak masz tak komentować to tego nie rób, bo ja już mam w głowie myśli samobójcze, a Ty się doskonale bawisz moim kosztem.

Ale co ja powiem rodzicom? Oni mi nie uwierzą i znienawidzą, jak mam chodzić z brzuchem, nie jestem na to zupełnie gotowa.

Gość gość
ta jasne. :D Wsadzałaś ten ręcznik chyba w całości do pochwy albo ręcznik to ksywka na członka. :D

Gość gość
Jeśli to nie prowo to możesz to zgłosić na policję o ile masz jakiekolwiek namiary na tych chłopaków . Dobrze by było gdyby przyjaciółka to poświadczyła , jeśłi słyszała i widziała całe zajście .

Gość gość
Nasienie od 5 facetów na jednym ręczniku... tego by nie szło przeoczyć i jeszcze ewentualnie tym się wytrzeć mhm masz wyobraźnię autorze:) Ta historia nadaje się do Faktu i tytuł "Zapłodnił mnie ręcznik":D

Gość Lili1234
Ludzie z czego Wy sie śmiejecie?! Kobieta ma poważny problem a Wy piszecie "hahahahahahahaha" normalni jesteście?! Co do tych chłopaków ZWYKŁE PODŁE SZUJE ale teraz tacy są dla nich to jest fajny dowcip... Ja uważam że powinnaś powiedzieć o tym rodzicom, oni by Ci doradzili co zrobić. Przecież skoro z nimi nie współżyłaś to nie jest to Twoja wina. Po prostu nie wiedziałaś co jest na tym ręczniku i tyle. A co do dziecka, zdecydowanie POWINNAŚ JE URODZIĆ. Dziecko to największy skarb na świecie niezależnie od tego kto jest ojcem. No bo chyba nie będziesz robić aborcji, to jest zabijanie dzieci! Mam nadzieję że urodzisz cudowne dziecko i będziesz dla niego super mamą! Powodzenia!

Gość gość
O matko E komuś jeszcze chce sie odpisywać Poważnie na takie głupie prowokacje, faktycznie redakcja przesadA

Dziękuje, że jest ktoś kto mi wierzy i próbuje doradzić... naprawde mam mętlik w głowie.. boje sie reakcji rodziców i tego czy sobie poradze..

Nigdy nawet nie widziałam jak wygląda sperma.. Skąd miałam wiedzieć, jak to wygląda na ręczniku......

Gość gość
Baju baju.

Gość gość
No to jestes w ciazy z recznikiem....urodzisz mala frotke.

Gość gość
Taaa, ciekawe skad wiesz ze kazdy z tej piatki oddal nasienie na recznik? Poza tym po plemniki by nie przezyly na reczniku, wiec zajcie w ciaze z recznikiem jest fizycznie nie mozliwe.

Gość gość
I później przez takie tematy niektóre nastolatki wierzą, że mogły tak zajść w ciąże...

Gość gość
Najlepiej by było abortować albo urodzić i zabić. Jak nie to urodź i oddaj.

Gość gość
Na policje też możesz iść.

Gość gość
Co????? Przecież plemniki nie są w stanie przeżyć na ręczniku nawet chwili. Zanim oni przynieśli Ci ręcznik, zanim go używas to żadnych szans. Ze wyszły z materiału i Cię zaplodnily. Nóż kurrzwa proszę was! Po co odpisujecie o policji itp. To kpina!!

Gość gość
gimbusy się bawią.

Gość gość
Zapomniałaś dodać, że cierpisz na całkowity zanik węchu, bo nikt by się nie wytarł ręcznikiem, ba który zlało się 5u chłopa :D

Gość gość
Autor ma tak z 15-16 lat ...nie dostarczajcie mu dalszej beki .