Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w pracy przestrzegają u Was przepisy BHP? Czujecie się bezpiecznie?

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko ja mam obawy co do bezpieczeństwa wykonywanej pracy?

Gość Wymysław
żarty sobie robisz ? w firmach w Polsce nadal najważniejsza jest 'maszyna', 'urządzenie do produkcji' - nigdy człowiek, co z tego, że najważniejsza 'maszyna na produkcji' URYWA pracownikowi palec albo palce - kierownik a nawet pracownik BHP tego nie widzi i nie chce widzieć , w książce p.t. ZIEMIA OBIECANA i na filmie było pokazane, jak 'maszyna' wciąga pracownika i na materiale pozostała tylko CZERWONA PLAMA , na miejsce zdarzenia przybył właściciel oraz kierownik produkcji, popatrzyli na 'zmarnowany materiał zabazgrany krwią' i powiedzieli wprost - że szkoda maszyny, szkoda materiału ! - drabiny w wielu firmach nadają się tylko na złom ale NIKT nie zwraca na to uwagi ! - zostałem wyrzucony z pracy dyscyplinarnie z tego powodu, powiedziałem kierownikowi produkcji , że idę do PiP aby zgłosić, że 'maszyna' na produkcji URYWA pracownikom palce , co ciekawe, firma została nagrodzona przez obecnego Premiera Polski w br. za wybitne osiągnięcia i przykład dla innych polskich firm ! - a pracownik przed maszyną modli się aby maszyna NIE URWAŁA ręki !