Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bhcg o wysokosci 8,92 czy to wczesna ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Czesc mam pytanie czy we wczesnej ciąży poziom beta może być na poziomie 8,92? testy ciążowe prawie nic nie wykrywają na 8 wykonanych na dwóch był cień drugiego paska, okres spoźnia się już 23 dzień badanie krwi pod kontem beta wykazalo ze jest powyzej normy czli 8,92. Ktoś miał podobnie? Będę wdzięczna za pomoc

Gość gość
powtórz betę po 48godz. od pierwszego badania.

Gość gość
Nie szukaj cienia tylko idz do lekarza skoro miesiączka spóźnia się już tyle czasu.

Gość gość
Nie jesteś w ciąży, miesiączkę powinnaś dostać ponad 3 tygodnie temu więc na teście ciążowym druga kreska powinna być mocno widoczna.

Gość gość
Jeśli twoje cykle trwały po nawet 60dni to tak możesz być w ciąży. Jednak jeśli miałaś regularne miesiączki to na tym etapie ciąży wynik bety powinien wynosić kilkadziesiat jak nie nie kilkaset tysięcy.

Gość gość
Beta na poziomie 8,92 świadczy o ciąży . Ż Tym, że jeśli okres opóźnia Ci się już 23 dni to ewidentnie coś jest nie tak z ta ciąża. Powtórz betę po 48 godzinach i idź z tym do lekarza. Słaby przyrost i niskie wartosci mogą świadczyć np o ciąży pozamacicznej.

Gość gość
Czesc robilam dzis ponowienie bete i już jest 16.14 wiec wedlug tego co mowil 100% w ciągu doby sie sprawdza. Lekarz stwierdzil tzw ciaze biochemiczną

Gość gość
Jak długie masz cykle i czy są regularne?

Gość gość
19:13 - przykro mi, trzymaj sie i glowa do gory. Ja przechodzilam 2 ciaze pozamaciczne - teraz jestem w polowie ciazy