Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie się dowiedziałam że moja mama papierosy gdy karmiła mnie piersią

Polecane posty

Gość gość

Przykro mi się zrobiło:-( wolałabym nie wiedzieć.

Gość gość
No to co diotko. Ja też karmię i palę, czasem palę jak karmię. Paliłam też w ciąży. Mój brzuch, moje dziecko, moja sprawa.

Gość gość
W czasie kumonu to nawed ciezrne wóde pily i nikt z ego nie robil dramtau. Moja matka pila na swoim wesele a byla w ciazy z moaj siostra. Kto wie moze przez to moja sisotra jest lekko opozniona.

Gość gość
gość dziś pierwsza wypowiedź z tej godziny - suka roku 2017

Gość gość
faktycznie musi być to przykre... Ale mleko wytwarzane jest z krwi i kobiecy organizm jest tak inteligentny, że sam pobiera tylko najwłaściwsze składniki z których tworzy pokarm :) więc nikotynę na pewno odrzucił !

Gość gość
Odkrylas przyczynę swoich problemów?

Gość gość
gość dziś No to co diotko. Ja też karmię i palę, czasem palę jak karmię. Paliłam też w ciąży. Mój brzuch, moje dziecko, moja sprawa. x Twoje dziecko, twoja sprawa? No nie tak do końca kretynko. Twoje może częściej i ciężej chorować i częściej będziesz korzystać z usług lekarza, a to przekłada się na kolejki w przychodniach i wyższe koszty w nfz. Ale takich idiotek jak ty, które palą mając swój sutek w ustach dziecka chyba nie ma. Wstrętna prowokatorka.

Gość gość
gość dziś faktycznie musi być to przykre... Ale mleko wytwarzane jest z krwi i kobiecy organizm jest tak inteligentny, że sam pobiera tylko najwłaściwsze składniki z których tworzy pokarm usmiech.gif więc nikotynę na pewno odrzucił ! x Ha ha ha ha. Akurat!

Gość gość
Pani od palenia- nie zajmuj nam miejsca u lekarzy na nfz. Chodź sobie prywatnie. Na faje cie stać to na lekarzy tez.

Gość gość
Spieprzają, place akcyzę za papierosy debilko

Gość gość
Myślę że moim intelektem jest ok. Gorzej bo ja chrzakam od dziecka jak stary dziad:-( dodam że rodzice palili normalnie w domu mimo iż miałam liczne alergie, które wyciszyły się dopiero gdy się wyprowadziłam. Miałam nadzieję że choć w życiu płodowym i podczas karmienia nie paliła:-( a jak przy karmieniu piersią paliła to już mnie nie zdziwi jeśli w ciąży też:-(

Gość gość
Moja mama popalała jak była ze mna w ciąży....:-(

Gość gość
To ja, która palę karmiąc. Oczywiście, że chodzę prywatnie do najlepszych lekarzy. Nie mam zamiaru się kisić z plebsem w poczekalniach nfz, sama biedacka patologia tam siedzi. Zwłaszcza mamuśki hahahaha ubrane w sieciówkach. Wyglądają jak ze slamsów. Moje dzieci są super zdrowe. To wy ciągle skamlacie na kafe, bo żrecie najtańsze jedzenie za średnią krajową. :D

Gość gość
No tak palenie jest emblematem wyzszej klasy XD idiotko...pala tylko meliniary, przeciez smierdzisz na km, smierdzi ci nawet z pyska..masz zeby palacza i stara skore..a twoje usta albo juz tak wygladaja alba beda wygladac jak o***t XD a twoje dzieci już nie są zdrowe, jak nie wierzysz zapytaj swoich prywatnych lekarzy- chyba na tyle są wykształceni, żeby cię o tym uswiadomic. Autorko topicu..bardzo mi przykro, ja bym swojej matce nagadala chociaż :/ jak można było być taka egoistka i tak (przepraszam, bo to twoja mama) głupia!? Wierze, ze zmotywuje Cię to żeby nigdy nie palić i nie robić tego swoim dzieciom..twoje ciało twoja świątynia..trzymam kciuki

Gość gość
Współczuje autorko, takich rodziców i matki - twoje dolegliwości sa związane od a do z z byciem biernym palaczem. Niestety u nas jest sto lat za murzynami świadomość palenia w ciąży i picia, palenia przy dzieciach itp:-(

Gość gość
Wolę żeby mi jechało nikotyną niż tanią kiełbasą. No bo co dobrego można kupic jak się zarabia tylko 3-4 tys/mies? Od takich na odległość jedzie tanim żarciem i szmatami z sieciówek. Że też wam nie wstyd tak z domu wychodzić tandetne slamsiary mieszkające w developerskich slamsach.

Gość gość
Lecz się!

Gość gość
19:04 Żałosna prowokatorka

Gość gość
Niestety w latach 80 i 90 nie bylo takiej swiadomosci moja mama pila w ciazy wino i czasem wodke mamy moich kilku kolezanek palily normalnie papierosy w ciazy jak z karmieniem to nie wiem ale na pewno piwo na lepsze karmienie bylo. I to bylo na porządku dziennym lekarze wrecz nie zalecali naglego rzucania palenia.. Moja przyjaciolka ma jakas wrodzona wade serca dziure w sercu czy cos i wydaje mi sie ze to moze byc przez to ze jej mama ostro jarala w ciazy i czasem cos wypila.. Taka mentalnosc niestety

Dzieci podobno rodzą się słabsze gdy miały kontakt z papierosami.