Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów Opolsk wojew

Opole to nie żałosne miasto bo tam odbyły się Klubowe mistrzostwa świata

Polecane posty

We wtorek środę i wczoraj w Opolu i Łodzi odbyły się pierwsze w Polsce klubowe mistrzostwa świata w siatkówce KMŚ to jedna z najważniejszych wydarzeń sportowych na świecie i w Opolu się odbyły i w Opolu byli najlepsi siatkarze w Polsce i na Polsat Sport była transmisja klubowych mistrzostw świata z Opola i co dalej twierdzisz że Opole to dziura i zadoopie? I żałosne miasto gdy takie ważne wydarzenie odbyło się w Opolu?

Gość gość
i tak wiesz, że to żenująca dziura to całe opole :D śmieszna, prowincjonalna dziura między Wrocławiem i Katowicami

Opole to nie jest dziura ani zadoopie będę to powtarzać zawsze Opole jest 3 NAJBOGATSZYM MIASTEM WOJEWÓDZKIM W POLSCE PO WARSZAWIE I zapyziałym Wrocławiu i w Opolu jest festiwal Polskiej piosenki oraz piękne Zoo na wyspie Bolko i do Opola z Gdańska się przeniósł jeden z najlepszych festiwali w Polsce Yach film festiwal i co? Dalej twierdzisz że Opole to dziura?

Żenująca dziura tak? A klubowe Mistrzostwa Świata odbyły się gdzie? No w Opolu a nie wg ciebie w super Wrocławiu nie wierzysz że klubowe mistrzostwa świata odbyły się w Opolu to trzeba było oglądać Polsat Sport nie wierzysz to wpisz sobie w Google klubowe mistrzostwa świata Opole i poczytaj

Gość gość
opole to dziura i zad***e :D byłam i widziałam. 2 razy. o 2 razy za dużo. miasto meneli i cyganów

13:50 nie nie byłaś w Opolu bo w Opolu nigdy w życiu nie widziałem meneli Opole jest ładne czyste i zadbane i skoro twierdzisz że Opole to dziura i zadoopie to czemu w Opolu odbyły się Klubowe Mistrzostwa Świata W Siatkówce i najlepsi siatkarze przyjechali do Opola? Wytłumacz mi to skoro Opole to dziura to czemu one odbyły się w Opolu no? No co zatkało cię?

Gość gość
dziura i tyle

:D