Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po ilu randkach dziewczyna powinna się zgodzić na seks?

Polecane posty

Gość gość

po ilu randkach dziewczyna powinna się zgodzić na seks?

Gość gość
ja się nie zgodziłam po 5 miesiącach znajomości, choc to nie były randki, typowa randka to moze była jedna a tak chodziliśmy do kina, na wycieczki, nie mówił, ze chce ze mną być, tylko nawet sie głosno zastanawiał co będzie jak się okażę kłodą, chyba rozumiecie, że nie zaufałam mu

Gość gość
Po 2-3 latach

Gość gość
po 3 randkach

Gość gość
chyba Cię pogrzało, że po 3, nawet tego człowieka nie zna dobrze

Gość gość
Moim zdaniem jak już się jest w związku, po kilku m-cach... Jeśli facet nie deklaruje się na poważnie, to myślę o zakończeniu znajomości, a nie o seksie.

Gość gość
Po kilku miesiacach to jest za wczesnie na seks

Gość gość
Ludzie ktorzy uprawiaja seks po kilku miesiacach znajomosci to k****arze i d****i

Gość gość
Po 35 latach . Wtedy wiesz czy pije czy nie .

Gość gość
kiedyś ludzi sie poznawało normalnie, najpierw jako koleżeństwo (szkoła, praca) a potem jak był mięta to po jakimś czasie cos z tego było a teraz jakieś chore normy, że jak po 4 nie idzie do łózka to olej ją! to jest NIENORMALNE I BASTA kto wymyśla te głupie normy? jakieś napalone instruktory podrywu, którzy naciągają głupich chłopców na swe żałosne metody?

Pierdoły opowiadacie! To niby całe życie trzeba się poznawać żeby mieć seks? A moja kupela poznała na datezone chłopaka na seks randkę i już są małżeństwem i czekają na dziecko. I co? znam też gościa który od razu miał seks z babką która jest teraz jego żoną. Myślicie że seks jest taki nieważny? to ciekawe dlaczego facet rzuca żonę dla tej łatwej?

Gość gość
kafeterianki-kalkulatorki wszystko dokładnie wyliczone, bilans strat i zysków poczyniony tak żeby nie wyjść ani na kurffe ani dewotkę. w excelu wyliczają nawet kiedy szpary uchylić. daj spokój dziewczyno z takimi pytaniami co i kiedy przystoi, jeśli masz zaufanie, jest pociąg fizyczny, warunki, miło spędzasz z człowiekiem czas to i idź nawet na pierwszej randce. Niewykluczone, że szybko między wami wywiąże się niepowtarzalna więź. Nie słuchaj kafeterianek kalkulatorek co to się naczytały kolorowych piśmideł doradzających trzymanie na dystans, podczas gdy logika temu przeczy: bo do danej osoby możesz mieć zaufanie, uważać za przystojną z automatu wiec pokazujesz swe zainteresowanie zbliżeniem, podtekst jest, ale ucinasz temat bo wykładnie kafeterianek doradza inaczej. Łatwo wówczas wyjść na psychiczną wysyłającą przeciwstawne komunikaty

Gość gość
Mieć zaufanie do kogoś kogo się widzi pierwszy raz. Co za bzdety :D jeśli czegoś chcecie to kobieta która popuszcza szpare od razie jest kul. Jeśli jednak popuszcza innemu to jest puszczalska. Hipokryci haha

Gość gość
"kogoś kogo się widzi pierwszy raz" sądziłam, że debatujemy o normalnych przypadkach, gdzie ludzie na luźno poznali się np. w trakcie imprezy towarzyskiej a nie o desperatkach zapoznających się przez sieć.

Gość gość
A w trakcie imprezy towarzyskiej nie widzi się ludzi pierwszy raz. Coś ci nie wyszło. I skąd myśl że chodziło mi o sieć... No tak. Na imprezie przecie je elegancko i z klaso haha

Gość gość
no to kurffa jak? idziesz sobie pięknego dnia przez miasto z postanowieniem, że pierwszego napotkanego chłopa zaprosisz na randkę? czasem to już tak zmyślacie, że strach pomyśleć jakie ograniczone macie działanie mózgów.

Gość gość
Jak uzna, że jesteś pociągający !

Gość gość
pytanie było klarownie postawione, a mianowicie: po ilu randkach dziewczyna powinna się zgodzić na seks? a nie po ilu interakcjach towarzyskich (potocznie po ilu razach widzieli się na oczy). ja piertole, żenia na tej kafeterii.

Gość gość
Dlaczego nie skoro chłopy tak właśnie robią. Idziesz ulica i zagaduja. A zresztą bzykajta się z kim i kiedy chceta :P dupa moja na tym nie cierpi więc co mje to.

Gość gość
Seks tylko po ślubie i w celach prokreacji , co to za k***wskie zwyczaje . Czy dasz odrazu czy po pół roku nieważne jak nie ma sakramentu to jesteś zwykła ladacznica . I bez tekstu " Katol" czy podobne , trzeba mieć jakieś zasady moralne i w coś wierzyć , rzygać mi się chcę jak pomyślę że robicie to jak zwierzęta żeby sobie dogodzić niczym szympansy Bonobo każdy z każdym byle orgazm były

Gość gość
Trzeba miec zasady moralne pani Dulskiej? Ludzie, co sie z wami w tej katolickiej Polsce stalo, wracacie do sredniowiecza? Seks jest bardzo mocnym i bardzo przyjemnym trybem. I mozna z niego korzystac, jak czesto i z kim ma sie na to ochote. Wasze "zasady moralne" sa wbrew naturze czlowieka. W partnerstwie tryb reglujuje sie sam w ten sposob, ze zakochani maja jakis czas ochote tylko na siebie.