Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od 2 lat uprawiam seks bez zabezpieczenia i nie zaszlam w ciaze

Polecane posty

Gość gość

dla mnie smieszne wydaja sie te wpadki kiedy ja od 2 lat nie moge zajsc w ciaze,a jetsem plodna w 100% a milam kilkunastu partnerow

Gość gość
ooo frustracje bezpłodniaczki, jakie urocze :D

Gość gość
jestem plodna bo sie badalam.

Gość gość Nova
Nie wszyscy partnerzy musieli byc plodni jak i ty z tymi plodnymi moglas nie zajsc w ciaze, sa tego rozmaite przyczyny, z immunologicznymi wlacznie. Musialabys dokladnie monitorowac swoj cykl.

Gość gość
kilkunastu przez 2 lata to pewnie przez całe życie masz taki przebieg jak auto taksówkarza

Gość gość
gość dziś jestem plodna bo sie badalam. x Nie, nie jestes. Mozesz miec tzw puste jaja ;) tego usg nie wykryje

Gość gość
Jesteś chora normalni ludzie nie uprawiają seksu

też słyszałem ze zdrowa kobieta a w ciaze nie moze zajsc zadnych przeciwwskazań medycznych czy chorob czyli z medycznego punktu może zajść ale w praktyce nie może i rób co chcesz prawdopodobieństwo ze trafiałas na bezpłodnych albo tylko uprawiałas sex tylko w dni niepłodne ale nie znasz własnego ciała i ostatnia mozewosc ze jestes jednak bezpłodna dni płodne to ze sluz jest zadki w dni nie płodne to słus jest gesty mało rozciągliwy o tym mówi biologia

Gość gość
A ja sie zabezpieczalam prezerwatywa i wpadlam moj facet nie kojarzy zeby cos peklo ale cholera wie teraz sie nie przyzna. Mam prawie 30 lat