Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dentysta spiepszyl mi zdrowie

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie nie wiem co mam robić, dentysta już miesiąc temu wyrwała mi zęba później pojawił się stan zapalny który leczyłam trzy tygodnie i się nie wyleczył, po trzech tygodniach poszłam do niej i sie okazało że został mi kawałek zęba wyrwała a mimo to dalej mnie boli i się nie goi dodatkowo nie mam od miesiąca czucia w dolnej wardze na ustach. Pojawili się też u mnie bóle głowy i wymioty, lekarz zasugerował że może to mieć coś wspólnego z tym wyrywaniem, przepisał mi antybiotyk który nie działa dziś jadę na szpital bo gorączka wymioty bóle głowy, nie wiem co się dzieje, jeśli faktycznie lekarz mi potwierdzi że to wszystko winne temu wyrwaniu, to co mam robić, pozwać tą dentystkę?? Zmarnowała mi zdrowie :(

Gość gość
Koniecznie pozwij ją do sądu, zrób wszystko żeby musiała ci zapłacić odszkodowanie.

Gość gość
Dobry adwokat i będzie płacić aż miło.

Gość Bisex
Prywatnie czy NFZ ?

Gość rzabka22
myślę że nie powinnaś odpuszczać w tym momencie tylko kuć żelazo póki gorące, ja na szczęście mam teraz spokój z zębami, ale ja wolę iść do dobrego specjalisty np Perfekt Med w Warszawie i mieć pewność że nie będę miała potem jakichś "niespodzianek"

Gość gość
Walcz. Idź do sądu, złóż skargę do izby lekarskiej. Nie możesz tego tak zostawić. Po pierwsze Ty cierpisz, gdybyś wybrała inny gabinet mogłabyś cieszyć się już zagojona rana a zaczyna się dziać coś gorszego. Mi dentysta leczył kanalowo ząb jakieś 5 miesięcy temu, mimo to nadal czuję ból, jest nieprzyjemny zapach a wczoraj odpadł mi kawałek leczonego zęba (PRYWATNIE!). Jutro mam wizytę i nie mam zamiaru płacić. Spieprzyl mi ząb, śmierdzi mi z ust, jak stracę tego zęba to mu nie daruje.

Gość Wiśniewska
Zdecydowanie nie powinnaś im odpuszczać! Żaden lekarz nie może się czuć bezkarny i każdy błąd powinien być zgłoszony i naprawiony. Na pewno odradzam jednak działanie na własną rękę, ta mafia ma przecież w ręku wielu biegłych i "szary człowiek" nie ma szans na skuteczną walkę. Zerknij na stronę https://rejestrbledowmedycznych.pl/. Mi kiedyś pomogli, może Tobie też wywalczą eleganckie odszkodowanie. ;)

Gość gość
Hm...mogę polecić ci dobrego adwokata, który specjalizuję się w "dziwnych " sytuacjach.....W tej kancelarii http://adwokat-lodz.eu/ można uzyskać fachową pomoc nawet w takich sytuacjach jakiej Pani opisywała.