Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiesa oznaki wczesnej ciazybardzo wczesnej

Polecane posty

Gość gość

Przed zanikiem miesiaczki

Gość gość
mogą to być bóle piersi, rozdrażnienie tzw huśtawki nastrojów bóle w podbrzuchu wzrost b hcg, jeżeli nie robiłaś tego badania polecam zrobić na początku co 48 lub 72h w celu zobaczenia czy beta rośnie prawidłowo czy czasem nie spada

Gość gość
A czy ktos mial tak ze... Raz na papierze mialam taki duzy plat sluzu taki przezroczystybrazowoz krwia jakby ale tylko raz to mialam a teraz leci ze mnie taki zoltobialy sluz czy to moze byc oznaka do okresu jeszcze 1, 5 tygodnia

Gość gość
Jak do miesiączki masz jeszcze 1.5 tygodnia, to o jakiej ciąży mowa, skoro jesteś w okresie okoloowulacyjnym?? Czyli albo tuż po owulacji, a może nawet jeszcze przed nią

Gość gość
Nie ma takich objawów. Ciąża to nie choroba, żeby się wysypką zaczynała. Na początku nic się nie dzieje, a wszystkie symptomy wynikają z rozkołatanych nerwów w naszej głowie. Musisz poczekać.

Gość gość
dokładnie wiem.kiedy doszło u mnie do zapłodnienia i jakie miałam objawy tylko już nie chce mi się w szczegółach opisać więc napiszę ogóle więc : bardzo mocne kłucie w prawym jamniki i tak przez dwa dni bez przerwy a potem z przerwami , nerwowość duża , plamienie implantacyjne , przez dwa dni byłam rozbita tak jak przy grypie ogólnie podwyższona temperatura ciała i w pochowie bole głowy , zawroty głowy tak że bym zemdlała , ból sutkow wszystkie te objawy miałam przed zrobieniem testu , test zrobiony po 14 dniach od stosunku pozytywny po tym czasie zwiększony apetyt , zachcianki wciąż bóle podbrzusza i kłucie , bóle piersi silne wiem bo wszystko dokładnie notowalam tylko już nie chce mi się wypisywać ile dni po owulacji itd.

Gość gość
U mnie na kilka dni przed terminem miesiączki były już w obu ciążach bardzo powiększone i bardzo bolesne, drażliwe piersi, z widocznymi żyłkami i ciemniejszymi brodawkami z otoczkami. W drugiej od razu wiedziałam o co chodzi, bo to było bardzo charakterystyczne. Trudno uznać to za objaw "z urojenia" czy z nerwów... senność również zaczęla się kilka (ale to dosłownie 3-4 dni max) dni przed terminem, nigdy poza ciążą nie ucinałam sobie drzemek w ciągu dnia, chyba że przy ciężkiej chorobie. Mniej więcej równo z terminem miesiączki przyszła duża wrażliwość na zapachy, właściwie nie miałam nudności jako takich, tylko większość zapachów mnie odrzucała i powodowała odruch wymiotny.