Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSylwia

Najważniejsze są dla mnie dzieci

Polecane posty

Gość gośćSylwia

kocham je najbardziej na świecie,wiem że jestem cudowną mamą ;-)cieszę się ze tyle osób bierze ze mnie przykład;-)

Gość gość
Chyba nie sądzisz że ty to wymyśliłaś?

Gość gośćSylwia
nie ,nie ja tylko ci którzy mnie znają bardzo dobrze a zwłaszcza słowa dzieci to potwierdzają.:-)

Gość gość
Gdyby nie gośćsylwia nie byłoby rodzicielstwa na naszej przepięknej planecie. Od gośćsylwia wszystko się zaczęło. Już w biblii stało: Na początku był chaos... wrrrrróć - Na początku był gośćsylwia.

Gość gość
15:32 :D i to jest cudowna pointa tej je auto hiper kompensacji ;)

Gość gość
Jest matką a to fakt niezaprzeczalny,ostatnio się zdało że sąsiada zagryzie jak jej syna obraził.Taka matka lwica.

Gość gość
dokuczacie jej bo głupio wam, że same nie jesteście przykładnymi matkami :)

Gość gość
kto z niej bierze przykład? chyba idiota jedynie....bez końca obraża, wyzwa ludzi na tym forum, pisze przykre słowa...jeśli tak samo z dziećmi postępuje, to ja dziękuję i współczuję takiej pysznej, zadufanej w sobie babie! zaraz się odryzie, zobaczycie!!!

Gość gość
19.00 zgadzam się.

Gość gość
ja też mam to samo zdanie pamietam jej wyzwy, wątpię, by w domu było inaczej!!!

Gość gośćKarol
Bzdura to wy ją atakujecie a potem się dziwicie że się broni.Nigdy nie widziałem żeby do kogoś stosowała wulgarne odzywki a już do dzieci swoich to pewnie nigdy w życiu.Jest na ich punkcie przeczulona i nikomu w domu przy nich nie pozwala przeklinać.Taka matka kwoka.zawsze się żali jak jej matka mówi że przesadza z nadopiekuńczością.Mężowi n ie pozwala źle się do dzieci odzywać i wiecznie jest z tym problem .Wiecznie"to moje dzieci i nie pozwolę ci się do nich tak odnosić jak do równych sobie ",i że on w ogóle się nie umie do dzieci odnosić,wiecznie drze gębę.ostatnio na mnie faktycznie naskoczyła bo powiedziałem że jej syn wyrośnie na gwałciciela na co ona mało do mnie nie skoczyła no to jej powiedziałem że to był żart ale ona się na żartach nie zna

Gość gość
bzdury to ty piszesz, jestem świadkiem, to było dawno! nikt na tym forum nie jest taki beszczelny jak ta s.

Gość gość
19.09 jakie wyzwy? cytuj.W domu jest cięta na wyzwiska ze strony męża i jego rodzinę.ona tego nie toleruje i właśnie głównie za wyzwiska i wulgarny jężyk i awantury i agresję tak ich nie znosi patologiczne środowisko ,nie dziwie się że od nich poszła. Teściówka to nawet do wnuczki swojej i do córuni swojej mówi p**do k***o c***itd,a do syna c***u,tak normalnie zamiast imion stosuje.Sylwia tego n ie toleruje dlatego omija ich z daleka a już jak słyszy takie odzywki do dziecka to potrafi żywcem zagryźć Piszesz a sama nie wiesz o czym .kto jak kto ale ona akurat jest przeczulona zarówno na punkcie krzywdy dzieci tak samo jak i na braku szacunku.nie raz potrafi o to solidną awanturę zrobić.mało wiesz.

Gość gość
21.17 najpierw się przyjrzyj jakie wyzwiska i obraźliwe pomyje podają w jej kierunku a potem pisz.ona jedna,was dziesiątki niekulturalnych chamów i chamic.kto inny to by już dawno zwariował

Gość gość
ona często posługuje się innymi imionami, osobami aby się bronić! nie odpowiadajcie jej, nie reagujcie!

Gość gość
Zazdrościcie jej bo ma fajne dzieci i dobrze gotuje czy o coś jeszcze chodzi? a może o tego jej zdradzacza mężusia jej wam nie chodzi przypadkiem?chętnie bym mu powiedziała co o nim myślę ale to człowiek nieobliczalny,z niczyim zdaniem się nie liczy.cudowna kochająca matka,zresztą na zdjęciach dzieci zawsze przy niej i uśmiechnięte.widać że dobrze gotuje.

Gość gość
No sami sobie odpowiedzieliście ,widocznie się musi przed wami bronić,sporo podłości tu było w jej kierunku ostatnimi czasy zresztą myślę że to stale ta sama grupa która już kiedyś zaczęła.nie wstyd wam?tak pluć jadem,nie raz jak czytam wasze hejty to niemal się nie porzygam.W czym wam tak zawadza albo w czym jest taka lepsza od was?

Gość gość
Innymi imionami,jakimi? wymień.

Gość gośćKarol
Kiedyś mnie nazwała pijakiem to jej powiedziałem że chyba wypita była że tak tego syna bron,wiedziałem że ją to dziubnie bo ona nie pije i pijaństwa nie toleruje.Zapytała się mnie czy miło by mi było jakby o moim synu tak ona powiedziała że będzie dziołchy gwałcił,no i się dopiero jatka zaczęła.powiedziała że za gwałty to się w więzieniu siedzi a jej syn to złote dziecko a nie byle jaki dziadyga.Ona nie pozwoli na syna złego słowa powiedzieć bo że niby chłopak sam na wszystko haruje a my sąsiedzi go tylko kopiemy,Haje mi zrobiła że Sławo taki sam jak i ja a co mnie Sławo obchodzi.

Gość gość
zamknij się sucha wariatko i przestań prowokować ludzi żeby ci budowali twoje kłótliwe ego bo wkleję tutaj twój profil z fb. :)

Gość paraSSolka
zamknij się sucha wariatko i przestań prowokować ludzi żeby ci budowali twoje kłótliwe ego bo wkleję tutaj twój profil z fb. :)

Gość Carycka
Sylwia, na pewno jestes super mama! Pozdrawiam cieplo

Gość gośćmi ość z
Wiecie co, to jest najbardziej przecząca sobie osoba, jaka mozna tu spotkać. Jakos rok temu przeczytałam tu jej, bardzo smutne wypowiedzi, jak wyglądało jej zycie po ślubie i urodzeniu syna-mieszkała w domu męża, tam znosiła biedę, głód, poniżanie jej i dziecka, wszyscy sie tam bili, kłócili, były obecne używki. Trwała w takim chorym domu, urodziła sie córka, a z tego co pisała dalej - nie rozwiodła sie, bo przeciez jest gorąco wierząca oraz jej rodzice nie uznają rozwodów (chore:O) i pozwolili, by córka w takich chorych warunkach, wraz z wnukami, sie poniewierala. Co ciekawsze - w tym samym czasie jej ojciec budował dla nich dom, oczywiście rowniez dla ślubnego. Przeprowadzili sie, ten maz tez, chociaz pisała, ze k******arz do potęgi, cham jakich mało itp, ale - co Bóg złączył... Ponoć dom jest na dzieci, tyle dobrego. Następnym razem przeczytałam, ze maz zdradzał ja jeszcze przed slubem, a juz przed slubem zaszła w ciąże - osoba wierząca powinna wiedzieć, ze seks przed małżeństwem to wielki grzech! Pisanina Sylwii to wielka plątanina - kiedys czytałam jej wypowiedzi o facetach, wynikalo, ze kazdy kto ja zagaduje chce ja zaciągać do łóżka itp:-/ czyli nie mówcie jej nawet dzien dobry - bo ona wszedzie widzi złych mężczyzn, którzy chcą z nia grzeszyć, kazdy na nia leci! Takze Sylwio - kobieta, ktora dba najmocniej o dzieci, na pewno nie skazuje ich na to, co twoje przeżyły w pierwszych latach zycia, w domu ich ojca, w imię jakichś zj******h religijnych farmazonów:O Ale nie ma co dyskutować, nie lubie rozmawiac z osobami, które maja bardzo ograniczone horyzonty, bo i tak zawsze uważają ze maja racje i koniec, beton:O

Gość gość
Haha Sylwia widac ze wpisy gosc Karol I z gościa sa twoje:D

Gość gość
I to prawda, ze mnóstwo w jej wypowiedziach chamstwa i obrażania, jej wpisy to jakaś mieszanka osob i zdarzeń, czasem az sie cieżko połapać o co jej chodzi.

Gość gość
a zdjęcia na fb znad morza i z gór z mężem i rodzinką całkiem całkiem, nikt by nie powiedział że ten mąż to taki sadysta i dzi.wk/arz a już na pewno żadna maltretowana żona nie udawałaby takiej sielanki jeśli ma choć jedna zdrową komórkę w mózgu.

Gość gość
może stwarza pozory?Żyć jakoś trzeba no nie?.Dom też zaraz rok po ślubie kazała budować żeby jak najszybciej stamtąd iść od nichsielanka?,przecież była podpisać niebieską karte.Świadków ma co w każdej chwili mogą zeznać.Barbara się sama na świadka zgłosiła jak ją na ulicy chciał przejechać i ta co do jej teściowej chodzi to też to widziała to jej zagroził puscić parę z ust.ślub był zaplanowany dużo wcześniej ten pierwszy,a że drugi po roku to tak wyszło .mało wiesz.A o tym chamidle co chciał jej małżeństwo rozwalić tym swoim "cześć "to mi nawet nie mów.Cham do potęgi jak jego starzy.Widać sie sporo jej życiem interesujesz co? ciekawe w jakim celu?.wklej zdjęcie ale nie zapomnij się zapoznać z prawem ,bo za ten czyn wiele ci grozi.

Gość gość
pogdlądasz jej fb? po co?chore

Gość gość
22.18 jest taka,co nagle front zmieniłaś?,z tego co pamiętam to nieźle tu po niej jechałaś.Ona ci raczej nie ufa.A i jeszcze jedno pisałaś że go do ślubu zmusiła,jak? jak ją zostawił a za drugim razem sam przylazł za nią.