Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam znajomych a ide na randkę

Polecane posty

Gość gość

Czy jak nie mam znajomych wypada iśc na randkę?Dziewczyna ma sporo znajomych a ja ani jednego. CO mam jej powiedzieć ze sam sobie organizuje wolny czas jak spyta o znajomych

Gość gość
a co to ją obchodzi, czy masz znajomych, czy nie? ona powinna chcieć poznać ciebie, a nie pytać o znajomych. nie rozumiem, czego tu się wstydzić, i co ma do tego randka?

Gość gość
no bo ja nie mam zbyt bogatego życia towarzyskiego znajomi jakich mam mnie nie lubią, a wiem że w poprzednim związku kilka lat temi była robiła o to problemy. Nie chcę tez cały czas jej wisieć i być zbędnym ciężarem

Gość magnola1101
Jak się zapyta o znajomych to powiedz jej że nie potrzebujesz do szczęścia mieć dużo znajomych i wystarczy czy ci jeden zaufany przyjaciel. Człowieka nie definiuje to, ilu ma znajomych a jakie ma wartości i czy jest się dobrym dla innych, to nie podstawówka że trzeba mieć dużo znajomych żeby być "fajnym"

Gość gość
daj sobie na luuuzzzzz człowieku. jak okaże się mądrą babką, to o znajomych pytać nie będzie. centrum zainteresowań na randce jest zawsze druga osoba. jak zapyta o znajomych to powiedz, że owszem masz, i nie ciągnij tego tematu bo nie po to spotykasz się z nią.

Gość magnola1101
Zastanów się też dlaczego twoi znajomi cię nie lubią? Może trzeba jakoś nad sobą popracować? coś zmienić w swoim zachowaniu? Ważne żebyś miał też jakieś zainteresowania, swoje pasje, jakieś hobby żebyś potem właśnie nie wisiał jej ciągle na "szyi" Nie użalał się nad sobą i nie dręczył jej ciągłymi smsami czy dzwonieniem do niej z tekstem "co słychać", co porabiasz" Bo jak będzie tego za dużo to wtedy wyczuje że nie masz swojego życia.

Zastanów się też dlaczego twoi znajomi cię nie lubią? Może trzeba jakoś nad sobą popracować? x autor tych słów ma osobowość zależną level kosmos

Gość gość
Z wiekiem i tak człowiek dochodzi do sedna, że i tak każdy ma na niego wyyebane.