Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna nigdy nie ma ochoty na seks

Polecane posty

Gość gość

Hej mam 20 kilka latek podobnie jak i moja dziewczyna. Niestety seks uprawiamy bardzo rzadko. Ona wiecznie nie ma ochoty a ja? Ja ją kocham ale zaczyna mnie to irytować, tez mam swoje potrzeby. Dodam że jestesmy razem bardzo długo żeby nikt nie pomyślał że chcę zaciągnąć do łóżka swoja nowa dziewczyne czy cos. Nic z tych rzeczy. Żeby namówić ją na seks potrzebny jest jakiś romantyczny klimat kolacja itp. Nic do tego nie mam bo też to lubię ale cóż no nie ma na to czasu żeby co dzień czy pare dni kombinować z takimi rzeczami. Jeśli jednak już coś dla niej przygotuję to seks jest często słaby bo wydaje mi się że ma po prostu uczucie że musimy to zrobić bo ja się postarałem a nie ona ma ochotę na seks... Ogólnie nie wiem czy to moja wina czy o co chodzi ;/ Macie jakieś pomysły? Jak ją zachęcić albo jak was wasi partnerzy zachęcają do seksu.

Gość gość ciasna
zmień dziewczynę

Gość gość
siłą bierz suke

Gość gość
Nie chcę zmieniać w tym rzecz :/

Gość gość
Poszukaj innej po co marnujesz czas ja w tym wieku mialam spore potrzeby a jesli ona nie chce to za pare lat bedziesz przy niej mogl sie na ksiedza uczyc z calkowitym celibatem

Gość gość
Nie chcesz zmieniać i co? będziesz się tak męczył a potem ją zdradzisz?

Gość gość
Dziewczyny w tym wieku często mają male libido i potrzebują długiej rozgrzewki :) A czy Ty czasem zbyt szybko nie konczysz? Może zbyt mało czasu poświęcasz na pieszczoty a zbyt szybko dazysz do penetracji?

Gość gość
Wlasnie gra wstepna ją nie interesuje, zazwyczaj to ona chce '' już, natychmiast'' i zdarza się też że ja potem szybko dochodzę ale to nie problem bo chwila moment i jestem gotów z powrotem :P