Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoże ktoś ? Możliwa ciąża ?

Polecane posty

Gość gość

Hej na początku chciałbym powiedzieć se już od 8 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Nigdy do tej pory się tak nie nakręciłam jak teraz. Mam cykle 31 dniowe. Zawsze jak zbliża się owulacja to kują mnie jajniki tak tez było w tym miesiącu. Po upojnej nocy zaczęły kuc jajniki na owu. Od 20 dc się zaczęło ból podbrzusza jajników ciągniecie takie ze miałam wrażenie ze w ciągu godziny dostanę @ 24 dc omdlałam w pracy a od 26 dc zaczęły się dziwne ciągnięcia w pachwinach. Dziś jest 28 dc i żadne z objaw nie ustało. Chciałam sprawdzić jak tam szyjka macicy to ze tak powiem wkładając palca mój mąż powiedział ze jest bardzo ciężko wsadzić i tak jakby opuchnięta;obrzmiała ;) Test zrobiony wynik negatywny

Gość gość
Poczekaj z testem do dnia miesiączki

Gość gość
Poczekaj i nie napalaj sie. Gdy bardzo chce sie zajsć w ciaze to na sile doszukuje sie wszelkich jej symptomów.

Gość gość
Staram się już nawet mówię sobie ze zawroty głowy to moja wina bo se może wmawiam tylko nie mogę wytłumaczyć tych boli brzucha, jajników, pachwin i wgl. To już nawet nie chodzi o to czy jestem czy nie. Ja mam bardzo fizyczna prace i gdybym zaszła w ciąże chciałabym wiedzieć od razu bo bardzo dużo dźwigam po kilkanaście kg.

Gość gość
Masz parcie bo swieta i chcesz na sile koniecznie teraz. Idzcie do lekarza.

Gość gość
Skoro dzwigasz to możesz mieć od tego te bóle. Bo jeśli te objawy byłyby na ciąże to test by pokazał blada kreskę

Gość gość
Dziś pokazało się brązowe plamienie

Gość gość
Na bank ciąża. Też tak miałam. Gratulacje!

Gość gość
Przy brązowym plamienia? Ciąża? Ty jesteś yebnieta ladka. Skoro zaczęli się brązowe plamienie to okres się rozkręca. Nie tym razem autorko a hak będziesz tak dalej wariować i dopatrywać się głupot to nigdy nie zaciazysz