Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambasador

Czy seks na pierwszej rance źle świadczy o danym człowieku?

Polecane posty

Gość ambasador

Co myślicie o parze, która na pierwszej randce decyduje się na seks. Jak to świadczy o kobiecie?

Gość gość
niech każdy robi sobie co mu pasuję:P poza tym zależy też czy ktoś przynajmniej raz w miesiącu zalicza takie pierwsze randki czy też zdarzyło się to raz z jakąś naprawdę wyjątkową osobą

Gość gość
Ważne aby tobie było dobrze:)

Gość ambasador
Uprawiałam seks na pierwszej randce, chciałam przeżyć przygodę, ale teraz mam potworne wyrzuty sumienia, że byłam rozwiązła. Z jednej strony cieszę się, że mam co wspominać, ale z drugiej strony strasznie się z tym gryzę.

Gość gość
Nikt nigdy tego nie robi na pierwszej randce, zbyt duże ryzyko, o złą opinię

Gość gość
Ja raz tak zrobiłam, naiwnie wybrałam się w ustronne miejsce, chemia poszła i stało się. Choć z facetem kilka razy wcześniej umawiałam się w klubie i raczej zachowywał się ok to po seksie już tylko seks proponował, przestałam odpisywać na takie wiadomości. Nie spotkałam się już więcej z tym facetem, bo wiedziałam, ze zepsułam wszystko przez seks. To była moja pierwsza i ostatnia przygoda. Uchodze za porządna osobę i choć minęło już kilka lat od tego zdarzenia, żałuje i nikomu nie polecam.

Gość ambasador
Czy to znaczy, że jestem złym człowiekiem? Nigdy nie zadawałam z mężczyznami, ale chciałam się "zabawić", chciałam niezobowiązującej przygody na jedną noc, którą bym wspominała całe życie.

Gość kochanka  Franka
Dlaczego nie wypada ? Ma sie ochote to heja ! Jesli ma cos z tego byc ,to bedzie. Jesli nie,to bedzie co wspominac na starosc ;)

Gość gość
Nie jestes złym człowiekiem, ale popełniłaś błąd. Wiesz to, skoro zakładasz takie tematy. Nie zabawiaj się w ten sposób, bo tylko siebie ranisz.?

Gość gość
To zależy, jak facet bzykanie tzn jest męski, a jak kobieta da tzn k***a :D

Gość gość
Przez każdego mężczyznę taka kobieta będzie uznawana za łatwą ,o to chodzi

Gość kochanka  Franka
A ja sie nie zgadzam , gosc powyzej :) Tylko w internetach sami prawi i dobrze wychowani.