Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt młoda na związek??????

Polecane posty

Gość gość

Hej:) Jestem z moim chłopakiem półtora roku:) zaczelam byc z nim w dosc młodym wieku i jestem z nim szczesliwa. Nasz związek czasem wyglada jak taka sinusoida wzloty i upadki ale to chyba normalne w zeiazku. Chciałabym byc z Nim na zawsze. Ostatnio tak sobie mysle ze chciałabym poznać mojego chłopaka gdzieś dopiero w wieku 20 kilku lat. Jest ode mnie o 5 lat starszy. Ale jest nam razem super. dogadujemy sie bardzo dobrze i dążymy zeby to trwało do końca. Chce tego ale przeraza mnie myśl ze juz w tak młodym wieku mamy takie plany i mimo ze jestem szczesliwa to cały czas gdzieś w głębi dopada mni takie przerażenie strach ze dorosłość sie zbliża zbyt szybeko i ja juz planuj związek na zawsze zamiast cieszyć sie chwila i nie myślec o przyszłości. h Patrząc na moich znajomych którzy ciagle imprezują czasem myśle sobie ze chciałabym byc wolna niezależna ale gdy widze mojego chłopaka czuje ze jesyem najszczęśliwsza. Myślicie ze to normalne i po kulku latach gdy bede bardziej gotowa i doroślejsza zmieni sie to podejście i sytuacja ? Czasem mam myśli ze powinnam zerwać ale wiem ze żałowałabym tego a nie byłoby juz odwrotu.

Gość gość
a o ślubie przed ołtarzem w białej sukni nie zapomniałaś ? To jest ważniejsza sprawa niż cała reszta .