Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_Dyzio

to nie jest żart, no jog, nowa moda ?

Polecane posty

Gość ja_Dyzio

w Warszawie w strefie najwyżej notowanych kobiet biznesu, czyli najwyższy 'sort' u kobiet , kobiety są realne i pokazują się realnie w miejscach publicznych i w na ulicy lub w obszarach BANKU lub miejsca zatrudnienia pokazują się przy obecnej temperaturze zewnętrznej '+ 1 stopień Celsjusza' w cienkich przewiewnych sukienkach pod nie zapiętym płaszczem do kolan , w kozaczkach do kolan i zupełnie gołymi nogami, bez żadnych rajstop na nogach, nogi faktycznie są zupełnie nie zasłonięte , - coraz więcej widuję takich kobiet bardzo elegancko wyglądających i bardzo zadbanych z gołymi nogami w 'zimie' ! nie wiem, czy to jest 'trendy' z Londynu lub z Amsterdamu ale faktycznie taki widok kobiety z 'podtekstem' i gołymi nogami bardzo kusi każdego normalnego faceta , strefa mody w Polsce robi się bardzo ciekawa, 'biznes-women' śmigają z gołymi nogami w czasie 'zimy' , natomiast kobiety pracujące fizycznie na etatach śmigają w czarnych kalesonach i pokazują tylko gołe 'kostki' w botkach i w czapach z pomponem i szalem do kolan i jak skomentujecie modę 'biznes-women' z gołymi nogami w cienkich sukienkach , będzie moda na gołe nogi w czasie zimy u kobiet na dłużej, czy to tylko HIT i 'chwyt' na chwilę ? http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/-8gktkpTURBXy8zOTM1MTMxODJiY2Y1MDI0NGUxNWFiMjc1ZTQxYjc3YS5qcGeSlQLNA8AAwsOVAgDNA8DCww

Gość gość
Takie biznesłomen są właśnie tylko w Warszawie plus pojedyncze sztuki w Krakowie, Poznaniu i Wrocławiu...przeciętna polka to opatulona czapką z akrylu z sieciowki cnotliwa lalunia polująca na chłopa do ożenku