Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wam też jest wyjątkowo ciężko w te święta?

Polecane posty

Gość gość

Czy też cierpicie, z powodu braku kogoś bliskiego?

Gość gość
Wręcz przeciwnie. Chata wolna, tylko ja i kociaki. Święty spokój. Amen

Gość gość
Mi jest bardzo ciężko. Moja jedyna siostra popełniła samobójstwo. Tęsknota za nią mnie zabija wewnętrznie.

Gość gość
Ja jakiś czas temu rozstalam sie z moim ukochanym więc w tej chwili robi mi się bardzo ciężko na serduszku ehh

Gość gość
Jest mi ciezko, latem zmarla moja mama

Gość gość
Tak. Jestem w ciąży i zamiast się cieszyć mam dosc i mam ochotę ze sobą skończyć. Ciągle wymiotuję, nie mogę jeść, straciłam na wadze 6 kg. Mąż i dziecko mnie irytują. Nienawidzę się

Gość gość
Czuję, że jutro będzie ciężko...

Gość gość
Ja z mezem i dziecmi mieszkamy u ciotki meza. ciocia rozwodka , cale zycie wychowywala sama jedynego syna. w styczniu popelnil samobojstwo 25lat chłopak. Na pewno jest jej ciezko bo pierwsze swieta bez niego. Nam tez jest przykro, maz bardzo przezyl jego smierc bo byli bardzo blisko, oboje jedynacy i traktowali sie jak bracia.

Gość gość
Tak, bo moja tesciowa zyje.

Gość gość
U nas tez to beda ciezkie swieta.Moj syn do sierpnia na respieatorze w nocy i widze ze jego choroba postepuje.Mam zle przeczucia co do nowego roku.

Gość gość
Widzę, ze nie jestem sama...bo większość z was pisze o śmierci bliskich. Ja tez cierpię i wydawało mi sie, ze troche mi lżej, a teraz przed świetami, zal I tęsknota znowu mną zawładnęły:( w sierpniu, dwa miesiące po wypadku, zmarł moj 21 letni kuzyn:( był 8 Lat młodszy i dla mnie był jak młodszy brat... :( bardzo to przeżywam. Zawsze byliśmy dla siebie serdeczni, duzo sie śmialiśmy, znałam go od bobasa, razem sie wychowaliśmy... Zawsze chodził z uśmiechem:( Jedyne co mnie, pociesza, o ile mozna o czymś takim w ogole mowić w takiej sytuacji, to to, ze nigdy sie nie pokłóciliśmy, nie poróżniliśmy, nie było spiec i konfliktów... Jestem z wami:* Musimy przeżyć.

Gość gość
Ja tez mam zle przeczucia..Jestem sama z corka 10 lat Maz dwa lata temu powiesil się a mama pol roku temu dostala nagle wylewu Jestesmy wiec same i jest źle.

Gość gość
Ja mam smutne święta odkąd odeszli moi rodzice a szczególnie mama. Na co dzień jakoś jest, nie myślę o tym, ale już od listopada mi smutno i najchętniej obudzilabym się po nowym roku. Ze względu na dzieci, męża, zrobię święta, ale wiem, że już nigdy nic e bedzie tak jak było.

Gość gość
My drugie święta bez kochanego tatusia :(

Gość gość
Ja jestem sama od zawsze,mam tylko psiaka. Zrobilam ciasto i sledzie Kupilam pierogi.Finito.

Gość gość
Moj maz odszedl do innej Także tego...

Gość gość
Bardzo wam współczuje. Mam nadzieje ze wasi bliscy patrzą na was z góry i przytulają na swój sposób.

Gość gość
U nas tez to beda ciezkie swieta.Moj syn do sierpnia na respieatorze w nocy i widze ze jego choroba postepuje.Mam zle przeczucia co do nowego roku.

Gość gość
Moj tato zmarl w marcu, ostatnie swieta byl chory i tylko lezal, ale 2 lata temu tak sie cieszyl jak przyjechalam po raz pierwszy od kilku lat z zagranicy-odwiedzalam ich latem ale nigdy w swieta nie dostalam wolnego.Modle sie za tate kazdego dnia, a wigilia bedzie ciezka

Gość gość
To moje kolejne święta bez mamy, co roku czuję ten sam bezsens.

Gość gość
A ja nie mam faceta i jestem stara panna. poza tym wszyscy zyja.

Gość gość
Serdecznie was przytulam. Wszystkie. Samotne, smutne

Gość gość
U mnie wszyscy szyja,ale rodzina sklocona i jakos sie rozpadła Kazdy sobie :-(

Gość gość
Rodzicow mam, rodzenstwo takoz, dzieci sa, ale maz sobie postanowil na swieta zrobic dzidziusia, nie ze mną, nie żebym po 2 latach jakoś cierpiała strasznie z powodu jego zdradzie, ale czuję się bardzo samotna, brakuje mi faceta

Gość gość
kolejny kontakt mniej w telefonie. już nawet nie obchodzę świąt, bo to bez sensu.

Gość gość
Wspolczucia dla wszystkich smutnych, samotnych, zdradzonych, chorych czy porzuconych:( swieta szybko mina, dacie rade a czas podobno leczy rany takze trzymam kciuki zeby z kazdym rokiem bylo Wam lzej!:)

Gość gość
gość dziś Właśnie - podobno.. to już 10 rok i dalej ciężko.

Gość gość
U mnie święta będą bardzo smutne ze względu na nieustanny konflikt w rodzinie. Rodzice od kilku lat są dla mnie bardzo zimni, okrutni w słowach, kpią ze mnie że nie ułożyłam sobie życia (mam 25 lat, jestem panną, zamiast stałej pracy ledwo udało mi się dostać na staż bo ciężko jest u nas w małym mieście z pracą). Źle się czuję w rodzinnym domu i w towarzystwie rodziców. Dodatkowo koleżanki powychodziły za mąż, część już ma dzieci. Wieczorem zacznie się wysyp zaręczyn na fb i instagramie, będę na to wszystko patrzeć ze smutkiem.

Gość gość
U mnie ciezko. Niestety tesciowa ma sie dobrze.

Gość gość
W święta boli dwa razy bardziej. Mój synek odszedł do aniołków... święta bez niego... Nie tak to miało być .