Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Polaczki zza granicy ciągnie na wigilię

Polecane posty

Gość gość

Tak się śmiali z polskiej tradycji polskiego jedzenia. Zjadłoby się pierogów z grzybami, barszczu itp. Nie dla psa kiełbasa Hamskie psy

Gość gość
Nie mówię o tych normalnych co wyjechali w celach zarobkowych i tęsknią. Ale o tych co po dwóch miesiącach pobytu zapominają języka polskiego i szydzą z Polaków

Gość gość
A ciagnie, ciagnie ;) ale sa polskie sklepy ;) wczoraj 42e wydalam, barszczyk juz zrobilam jeszcze musze pierozki podsmazyc ;). Wesolych Swiat!!!

Gość gość
Emigrant to zdrajca narodowy

Gość gość
Szydzi sie z polaczkow jeszcze w polsce, a dlaczego? Widac na powyzszych przykladach. Sram wam smiecie do ryjow :D

Gość gość
Wyjechałeś/aś z Polski to już nie wracaj nieudaczniku i zdrajco

Gość gość
Zdrajcy Polski, nie chcemy was tutaj widzieć. Prawdziwy Polak nie emigruje.

Gość gośćDolloress
wcale nie ciągnie mnie do żadnej polskiej wigilii. nie jem też tych niezdrowych wsiowych tuczących potraw polskich z biedy wymyślanych. siedzimy sobie teraz z moim arabskim facetem i jemy pryszne arabskie przysmaki. ciągnie mnie do jego penisa mrrrauuuu

Kogo nazywacie prawdziwym Polakiem??? Tego co w wigilię udaje miłego i przebaczającego, a za kilka dni na powrót jest zazdrosnym chamem, nadętą sklepiorką, zmanierowanym dorobkiewiczem, zarozumiałą urzędniczką, pseudokatolikiem, nietolerancyjnym rasistą, fałszywym sąsiadem, uszczypliwą sąsiadką, nachlanym mężem tłukącym swoją żonę??? Mam wymieniać jeszcze? Też nie mieszkam w Polsce i nie mam zamiaru tam nawet na święta jechać. Bo znowu wszyscy będą czekać na jakieś moje ciężko zarobione ojro, będą mnie obgadywać, że znowu mam inne auto niż poprzednio kupione za moje ciężko zarobione ojro, będą czekać na moje paczki za moje ciężko zarobione ojro, będą czekać na zaproszenie inclusive bilety na samolot zakupione za moje ciężko zarobione ojro.... Figa z makiem. Nie jestem prawdziwym Polakiem. I nie mam zamiaru byc.

Gość gość
Dokladnie. Na to zeby ktos chcial "zdradzic" trzeba "zasluzyc" i polaczki robia to z nadwyzka. Smiecie zaje/bane :D

Mogą mnie wiesz gdzie pocałować :) Tu gdzie mieszkam, nigdy nie spotkałam się z tym co opisałam powyżej. I Polacy mają to mocno zakorzenione. Bo po co się zmieniać? Po co być miłym? A czemu mam powiedzieć sąsiadce, że jest fajna? W imię czego mam komuś pomóc bezinteresownie? Lepiej kogoś obsmarować i podkręcic swoje EGO. bo w końcu Polakowi jest lepiej jak ktoś inny też ma pod górkę lub całkiem do d**y :) Prawda??? :))

Gość gość
StileLibero masz mocno zryty beret. Wesołych Świąt

Gość gość
Polsce teraz są potrzebni ludzie mądrzy a psychole i schizole wypad za granicę