Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam we Wrocławiu raz

podoba wam się Wrocław ? fotka (czy warto wg was się tam wybrać)

Polecane posty

Gość gość
Fajne zdjęcia (tego na pewno nie pokażą w TV) Wrocław ogólnie jest brzydki i zaniedbany wiem bo sama studiowałam we Wrocławiu i większość Wrocławia wygląda tak jak na twoich zdjęciach

Gość Ryspyma
Hej sama robiłaś te zdjęcia? :D

Gość byłam we Wrocławiu raz
Nie to nie ja robiłam tych zdjęć

Gość gość ww
Wrocław jest piękny i coraz piękniejszy, ale jak się przedstawi zdjęcia z przed kilku, kilkunastu lat i to zdjęcia kamienic, wysiedlonych, bo przeznaczonych po powodzi do remontu... trudno odremontować naraz wszystko. W każdym mieście znajdziesz mniej i bardziej zaniedbane miejsca. Mieszkam tu od wielu lat i nigdzie indziej by nie chciała.

Gość Namysłów wojew opolsk
gość ww nie broń Wrocławia bo dobrze wiesz że stare czy nie stare zdjęcia Wrocław dalej tak samo wygląda jakoś w zeszłym roku i w tym roku wiele razy byłem we Wrocławiu i jadąc przez Wrocław widziałem właśnie takie miejsca jak tu na zdjęciach powyżej i to nie przejeżdżając tylko przez przedmieście Oławskie i Nadodrze ale w okolicach dworca głównego nawet rynku i w pobliżu galerii dominikańskiej jakoś są obskurne kamienice i syf oraz brud i w wielu kamienicach dalej ludzie mieszkają więc nie próbuj bronić Wrocławia tylko spójrz prawdzie w oczy Wrocław to jedno z najbrzydszych miast w Polsce

Wrocław to jedno z najbrzydszych miast w Polsce i te zdjęcia pokazują całą prawdę i jakoś nic się we Wrocławiu nie zmieniło nawet w tym roku jadąc przez Wrocław taki widok jak na zdjęciach jest częsty więc spójrz prawdzie w oczy prawda boli i to nie są gościu ww zdjęcia sprzed kilkunastu lat bo spójrz na auta na parkingach które wyglądają współcześnie a nie jak 15 lat temu ps kilka lat temu też dużo razy byłem na przedmieściu oławskim i nic się nie zmieniło :o

:D

Gość gość
oj kołubc, aleś ty durny nie wiem ile takich tematów założysz, a i tak to śmieszne opole nawet umywać się nie będzie nadal do pięknego wrocławia czy innych miast. opole w swej brzydocie może konkurować, z lesznem, piłą czy innym świebodzinem i to jest ta liga. Do Wrocławia to nawet nie ma z czym startować zgłoś się na jakieś elektrowstrząsy, niech ci te fiksacje wyleczą wreszcie

13:25 właśnie widać jaki Wrocław jest "piękny" jeśli tak jak na tych fotkach ma wyglądać piękne miasto to chyba się zrzygam akurat w Opolu nie ma ani jednej takiej obskurnej obdrapanej kamienicy bez okien gdzie tynk Odpada Opole jest ładne czyste i zadbane zaraz ci to udowodnie dam fotki i nawet najbrzydsza cześć Opola jest ładniejsza niż najładniejsza cześć Wrocławia jak mi nie wierzysz że często jestem we Wrocławiu i nawet w tym roku byłem na przereklamowanym rynku we Wrocławiu to dam zaraz filmik jak mi nie wierzysz że często jestem we Wrocławiu i wiem co pisze i Akurat Opole może konkurować z Najpiękniejszymi miastami Europy bo jest ładne zgrabne czyste i zadbane i czemu ty tak nienawidzisz Opola przecież Opole to Jest miasto wojewódzkie i w Opolu jest festiwal Polskiej Piosenki i w Opolu jest aleja gwiazd i Opole nazywane jest Polską Wenecją i Jakoś cała Polska co roku na festiwal Polskiej Piosenki przyjeżdża i w Opolu odbyły się Pierwsze w Polsce Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce i najlepsi siatkarze byli w Opolu Opole jest piękne a Wrocław jest brzydki co udowodniłem na powyższych zdjęciach

Zapraszam na moją stronę antypis.beepworld.pl tylko tu. Dowiesz się jakie zagrożenie może cię spotkać ze strony Facebooka. To nie jest żart sprawdzaj regularnie bądź na bieżąco.

proszę, oto piękne opole

15:11 podszywie dobrze wiesz że to nie Opole tylko Wrocław bo przedmieście Oławskie czyli trójkąt bermudzki jest we Wrocławiu nie wierzysz sprawdź w Google a po drugie w linku pisze Tuwroclaw

15:12 podszywie i tak widać w fotkach powyżej że Wrocław jest sto razy Brzydszy niż Opole fotki są powyżej i co wg ciebie Wrocław jest piękny?

Gość gość
pieszę do was z oddziału psychiatrycznego wojewódzkiego szpitala w opolu jutro mam miec lobotomie na ktora zapisali mnie rodzice bo maja juz dosyc mnie i mojego paranoicznego marudzenia o opolu ja nie chce ratunku!!!