Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMYSŁÓW Wojew Opolsk

Wiecie że Warszawa zazdrości Krakowowi hali sportowej?

Polecane posty

Gość NAMYSŁÓW Wojew Opolsk

Kraków ma Tauron Arene na 20 tysięcy miejsc czyli największą hale sportową w Polsce łódź ma Atlas Arene na 12 tysięcy osób trójmiasto ma Ergo Arenę na 11 tysięcy osób a Warszaffka? Nie ma porządnej hali sportowej tylko małą na 4 tysiące osób hale sportową Torwar :D co za żal nawet porządnej hali sportowej Warszawa nie ma i takie dla Warsiawiaków dziury jak Kraków mają porządne hale sportowe a taka wsiuro-warszawa nie ma :D więc Warszawa nazywa inne miasta dziurami a sama nią jest :D

Gość gość
wiemy, że jesteś kompletnym czubem i powinieneś siedzieć zamknięty u czubków odcięty od netu przestań wreszcie bredzić debilu

Gość gość
ale Opole to jednak wiocha, nawet lotniska tam nie ma

Gość Namysłów wojew opolsk
17:28 Opole to nie dziura ani zadoopie ani wiocha Warszawa idioto za 10 lat też nie będzie mieć lotniska bo je zamkną bo będą budować Centralny Port Komunikacyjny 50 km od Warszawy i Łodzi i co? Warszawa też nie będzie mieć lotniska

Gość gość
ale Opole nie ma metra...

Gość gość
ile pięter ma najwyższy wieżowiec w Opolu?

Gość gość
a jaka to niby "warszawa" zazdrości? bo jakoś tu mieszkam i nikt nie ma problemów z jakąś halą, nikogo to nie obchodzi. a samo miasto też nie zazdrości, to nie żywy twór to że ty masz kompleksy wobec wrocławia i opowiadasz codzienne bzdury o jakimś opolu nie znaczy, że wszyscy mają tak samo chore głowy jak ty. lecz się człowieku

17:43 co tylko Opole nie ma metra w Polsce że nazywasz go dziurą? Akurat żadne polskie miasto jak na razie po Warszawie nie ma metra ale już niedługo bo w Krakowie mają budować trzy linie metra poczytaj w Google o metrze w Krakowie wpisz sobie "metro w Krakowie" a w Łodzi ma w przyszłym roku ruszyć buduwa tunelu średnicowego czyli mini metra gdzie dwie stacje będą pod ziemią :Dzatkało?

Gość gość
to ile pięter ma ten najwyższy wieżowiec w Opolu?

Gość gość
tak zatkało nas. a teraz weź wrescie imbecylu swoje leki i w*********j raz na zawsze

17:48 nie mam kompleksów wobec Wrocławia bo to w Opolu odbyły się Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce i Opole też ma ogród zoologiczny tak jak Wrocław Opole ma amfiteatr którego nie ma Wrocław Opole ma festiwal Polskiej Piosenki Opole ma aleje gwiazd Polskiej piosenki itd więc niby czemu ma mieć kompleksy wobec Wrocławia? Niby czemu? PS a nikogo w Opolu jakaś Warszawa nie obchodzi i większość osób w Opolu nawet nie wie gdzie leży jakaś tam Warszawa bo ich to nie interesuje zapytaj się kogoś w Opolu o Warszawę i gdzie jest to większość osób powie "nie wiem"

Gość gość
czy dowiem się ile pięter ma ten najwyższy wieżowiec w Opolu?

Gość gość
A wiecie że kałbuc nie widział cip.ki na żywo? PS Opole to jednak dziura

18:00 sprawdź sobie w Google ile pięter ma najwyższy budynek w Opolu :) ps on jest na Zaodrzu w Opolu blisko rynku i amfiteatru ale nie liczyłem ile ma pięter

Gość gość
ale chyba mniej niż Palec Kultury?

18:07 idioto po chuj Opolu wieżowce jak w Opolu nie brakuje wolnej przestrzeni? Aha nie wiem czy wiesz ale w Warszawie pałac kultury nie będzie najwyższy w Polsce bo w Warszawie powstaje najwyższy budynek Unii Europejskiej "chmielna Business Center" który będzie mieć 310 metrów wysokości i będzie o 80 metrów wyższy od pałacu kultury wiesz o tym?

Gość gość
od pałacu kultury to może, ale od palca to na pewno nie. Naucz się czytać chłopaku

18:14 umiem czytać i czytałem palec kultury ale skąd mam wiedzieć jak go w Warszawie Nazywacie?

Gość gość
zemsta stalina

Ja dobrze przeczytałem palec kultury ale uznałem że to chodzi o pałac kultury ps byłaś kiedyś w Opolu?

Gość gość
tak, wiele razy...

18:27 i co sądzisz o Opolu?

Co sądzisz o Opolu?

Gość gość
Widział, widział, krowy majtek nie noszą to widział

18:37 jesteś mogę założyć nowy temat o Warszawie i tam popiszemy?