Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak se facet wpedza mnie w kompleksy

Polecane posty

Gość gość

Hej. Pisze tu o swoim problemie bo chcialabym zeby obiektywnie mi ktos potadzil co mam zrobic. Jestem ze swoim facetem okolo 1,5 roku. Ogolnie bylo caly czas miedzy nami ok. A nasze zycie seksualne bylo naprawde udane :) Do czasu.. Ostatnio wprowadzilam sie do niego na 3 tyg mialobyc tak pieknie obydwoje sie cieszylismy a w gruncie rzeczy okazal byc sie to najgorszy czas dla nas. Pierwszy dzien bylo ok a potem sie zaczelo.. Brak czulosci, brak seksu, placz i klotnie.. Zapytalam go dlaczego to tak wyglada miedzy nami.. Powiedzial mi ze jestem za gruba, ze jak ma byc szczery to juz go tak nie krece, ze wczesniej zupelnie inaczej wygladalam (przytylam moze z 2 kg) ale dobrze zrozumialam to przestalam sie tak odzywiac jak sie odzywialam ale no niestety zeby zobaczyc efekty potrzeba czasu :) On mowi ze to rozumie ale za kazdym razem mi to podkresla a mi naprawde przykro i zastanawiam sie czy tu nie chodzi o cos innego bo ja naprawde sie wcale az tak nie zmienilam. Mam tez swoje potrzeby a on nie chce. Mowi ze powinnam go jakos zachecic.. Stram sie ale jak mam to zrobic skoro on mnie za kazdym razem odrzuca od siebie, bo nie chce.. Jest mi mega przykro, caly czas sie klocimy o seks. Mam tego dosyc, ale kocham go i ni3 chce sie rozstawac.. Co mam zrobic?

Gość gość
Te wszystkie podle komentarze sa tylko po to zeby ci dowalic on po prostu nie chce z toba byc a nie umie tego powiedziec jak czlowiek. Wez sie wyprowadz i mu wygarnij ze jest zalosnym tepym chujem i od razu twoje zycie sie zmieni na lepsze:-)

Gość gość
A ile waży sz i jakiego wzrostu jesteś? ?

Gość gość
165 cm 58 kg

Gość gość
Pytalam go o to ale on powiedzial ze mnie kocha ze nie chce sie rozstawac. Dba o mnie, troszczy sie, ogolnie czuje sie kochana po za tym co napisalam. Ale zapytalam go dlaczego tak jest od czasu kiedy u niego mieszkam. Powiedzial ze nie zna powodu.

Gość gość
To gruba jesteś ze hohohoh coś mu się w głowie poprzewracało może ma kogoś na boku

Gość gość
Bo facet predzej sie rzuci z mostu niz powie szczerze ze ma cie gdzies nie rozumiem jak mozesz sobie wmawiac ze on cie kocha skoro traktuje cie jak szmate

Gość gość
Nie bede go usprawiedliwiac ale traktowaniem jak szmate nazywasz to ze ktos o Ciebie dba ale po prostu nie chcesz seksu?

Gość gość
Nie chce seksu mialobyc *