Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMYSŁÓW Wojew Opolsk

Gość od Kałbuca vel Homocwela ile razy byłeś We Wrocławiu?

Polecane posty

Gość NAMYSŁÓW Wojew Opolsk

Ja na pewno byłem we Wrocławiu sto razy więcej od Ciebie i to nie tylko w galeriach handlowych byłem w wielu miejscach we Wrocławiu

Gość Namysłów wojew opolsk
wbrew temu co twierdzisz bo do Wrocławia w przeciwieństwie do ciebie mam blisko tylko 75 km czyli godzine drogi twój cytat"kałbuc goovno wiesz o wrocławiu. idiota pojechał parę razy do ch i wydaje mu się że zna miasto smiech.gif a we wrocku jest mnóstwo pięknych miejsc i to nie tylko rynek i centrum. karłowice, dąbie, śródmieście, popowice i inne ale co o tym może wiedzieć wsiok spod namysłowa, któremu się wydaje, że opole to metropolia smiech.gif"

ja nie byłem pare razy we Wrocławiu bo byłem we Wrocławiu tysiące razy bo od dziecka tam jeżdzę znam śródmieście popowice kozanów grabiszyn-grabiszynek huby gaj byłem dwa razy na rynku we Wrocławiu byłem dużo razy w zoo oraz afrykarium we Wrocławiu byłem na ostrowie tumskim ,w wieżowcu sky tower znam nadodrze psie pole byłem w ogrodzie japińskim i w ogrodzie botanicznym itd z pewnoscią byłem sto razy wiecej we Wrocławiu niż tysmiech.gif

Gościu od Homocwela myślisz że poza Centrami Handlowymi we Wrocławiu w innych miejscach nigdy nie byłem? Muszę cię zmartwić bo byłem idioto na rynku dwa razy byłem w zoo we Wrocławiu wiele razy jeszcze przed powstaniem Afrykarium byłem też dwa razy w afrykarium raz jesienią w 2014 roku świeżo po otwarciu i w teraz jesienią też byłem byłem, w ogrodzie botanicznym byłem na Ostrowie Tumskim byłem w ogrodzie japońskim byłem byłem też w panoramie racławickiej idioto a ty mi wmawiasz że nie znam Wrocławia to grubo się mylisz ps w hali stulecia na przeciwko zoo też byłem głupku ps mój wujek ma cukrzyce i chore nerki i jest niewidomy i po szpitalach we Wrocławiu jeździł i dziesiątki razy do szpitala do Wrocławia jeździłem do niego od przedszkola w tym roku też jeździłem do niego do szpitala bo też był długo ps i co dalej twierdzisz że nie znam Wrocławia i że Goofno wiem o Wrocławiu? :D

Jestem celowo monotematyczny (nie z powodu kretynizmu tylko byście nauczyli się czytać ze zrozumieniem ps to że jeździłem przez rok do Neuromedu na Białowieską do Wrocławia do psychiatry z powodu depresji i teraz od roku jeżdżę z powodu depresji do Opola na Wodociągową bo zmieniłem lekarza to znaczy że jestem kretynem? Dużo osób choruje na depresję i na Białowieskiej we Wrocławiu i na Wodociągowej w Opolu mnóstwo osób mniej więcej w moim wieku też choruje i co? Też nazwiesz ich czubkami? PS a w tym roku dużo razy chyba z 10 byłem w szpitalu na Borowskiej we Wrocławiu bo mój wujek tam leżał w Szpitalu i jeździłem go odwiedzać

Gość gość
matołusz zmień płytę