Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 39

Niesmialosc mnie zabija Problem z niesmialoscia

Polecane posty

Gość gość 39

Od dziecka jestem niesmialy i nie wyroslem z tego. Mam 39 lat i zero bliskich znajomych. Zadnej kobiety. Nie potrafie poderwac. Zero bliskosci i sexu. Tak mi zle z tym. Tak mi zle z tym. Tak mam dosc zycia.

Gość gość
ktos poradzi

Gość gość
psycholog

Gość gość
psycholog albo odrobina alkoholu dla kurażu przed podrywem

Gość gość
sprobuj zasponsorowac studentki

Gość gość
chodze na terapie juz ponad rok, narazie nie widac zmian, w sumie jestem w trakcie analizy mojego charakteru, placic za sex nie bede - moze kiedys w przyszlosci

Gość gość
jak mnie wkurzają takie mameje, założy temat, ludzie się produkują a mameja znika i nie podejmuje dyskusji po cholerę zakładasz temat? nic dziwnego, że nie znajdujesz nikogo nawet do pogadania, a co dopiero dziewczynę do czegoś więcej

Gość gość
no sorry, napisałeś w tej samej chwili :-P a już myślałam, że olałeś swój temat

Gość gość
Powinieneś międzyczasie chodzić na terapię grupową, oprócz indywidualnej. To cię nauczy otwierania się przed ludźmi i zabierania głosu w większej grupie.

Gość gość
Narzekam tylko na forum - po prostu chcialbym otrzymac jakies rady.Wiem ze żalenie sie publicznie tylko odstarsza ludzi. Aczkolwiek sam wiem co powinienm robic. Musze przelamac niesmialosc i np pytac dziewczyny ktore mi sie podobaja czy nie umowia sie ze mna. Oczywiscie nie powiniem pokazywac oznak desperacji ani byc zbyt miły i slodki. Jest jedna dziewczyna w pracy ktora mi sie podoba i nie potarfie jej zaproponowac wspolnego wyjscia. Nawet jesli sie zgodzi to co pozniej? Jestem takim spokojnym facetem, mam spora wiedze i zaintersowania ale tez malomowny jestem. Czy dziewczyna chcialby byc z kims takim jak ja ktory czasami nie ma nic do powiedzenia i sprawia wrazenie nudnego.

Gość gość
terapia grupowa to chyba dla osob z innymi problemami np alkoholowymi

Gość gość
jesli dopuszczasz mozliwsoc placenia za seks, to czemu nie teraz? znajdz sobie studentke do regularnych spotkan, oswoisz sie z kobieta i pewnie sie zakochasz, ale coz moze dopiero ta piąta studentka okaze sie normalna, pasujaca ci z charakeru ale seks pomoze oczywiscie nie musze mowic ze pisze o amatorkach wiec nie szukaj na roksie tylko na specjalistycznych portalach

Gość gość
Nie. Odpada. Miałbym kaca moralnego. Miec sex z kims kto mial setki partnerow. Aczkolwiek sam nie wiem ile partnerow mialy dziewczyny z ktorymi spałem ( jedno nocne przygody ). Ale nie poznalem ich w klubach tylko na urlopach.

Gość gość
no to poderwales kobiety wiec nie jestes przegrywem

Gość gość
Nie jest z Tobą tak źle. Co innego jakbyś był prawiczkiem. Przełam się i bądź cierpliwy.

Gość gość
Ja też byłam nieśmiała. Pewnego dnia wpadłam na pomysł, żeby udawać śmiała, przebojowa dziewczynę. Na początku było ciężko ale wyobrażałam sobie że to rola która odgrywam w teatrze życia. To było kilka lat temu. Tak dobrze udawałam przebojiwisc o smialosc, że pozbyłam sie nieśmiałości. Pozdrawiam i powodzenia :-)

Gość gość
Podrywalem na urlopach jak wspominalem. W takich sytuacjach ludzie maja wiecej czasu i szukaja romansu. Sa wieksze szanse poznania kogos. Mieszkam w Londynie, czyli mam sytuacje komfortowa masa ludzi. Ale... Prac - dom. Brak mi sil aby poszerzyc ta swoja strefe komfortu. Ale od stycznia prawdopodobnie pojde na kurs ang a takze na silownie. Bywalo ze nawet ladne dziewczyny mnie wyrywaly, chcialbym zeby to wrocilo.

Gość gość
gjjgjhgjh

Gość gość
up...

Gość gość
Cos Ci powiem. Zamiast siedziec I miec same czarne barwy w glowie wyobrazaj sobie cel, ze juz go masz. Mysl o tym, ze jestes z kobieta ktora kochasz. Wyobrazaj sobie wasza codziennosc, a przyciagniesz myslami te z ktora sie zestarzejesz

Gość gość
czesto popadam w taka depresje z powodu zycia bez kobiety, tak chcialbym sie przytulic do dziewczyny, zauroczylem sie w jednej dziewczynie z pracy i nie potrafie jej gdzies zaprosic; siedzi mi w glowie i caly czas o niej mysle, jak to rozegrac?

Gość gość
up...

Gość gość
A jednak byly d...y co ci dały tylko ciekawe jak ty niby takie pierdoła jestes? Skprp tamte ci dały to zadziałał identycznie do tej! Proste!

Gość gość
dziewczyny cie wyrywały? a ty chcesz być kopciuszkiem w związku czy facetem?

Gość gość
to zapros do kina ta z pracy ,nie nagadasz sie bedzie miło

Gość gość
kino to chyba zła opcja - juz zapomnialem dlaczego, ale bylo w jakims artykule o podrywie te co z nimi mialem sex to troche spontanicznie wyszlo - na urlopie, tam sa wieksze szanse wyrwania kogos dzisiaj ogladalem wywiad o podrywie z Krzysztofem Królem, bylo tez na temat niesmialych facetow ktorzy podobaja sie kobietom, i to ma byc jednak tak ze facet ma poderwac, to on powinien prowadzic, mieć jaja, w pozniejszej relacji tez, to on ma miec odawge podejsc - i to motywuje mnie, ciekawe kiedy zrobie ten krok i ją gdzies zaprosze

Gość gość
bo to prawda ty musisz zrobic ten krok,co do kina ,powiem ci ze jak mi sie ktos podoba ,a niesmialych lubie,to moze byc i kino ,w ostatnim rzędzie :)

Gość gość
vhcfgjfgj