Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I tak jestem od ciebie o wiele ladniejsza :)

Polecane posty

Gość gość

I nie mow,ze masz na to wyj****e,bo widze jak ciebie to boli :)

Gość gość
Przy mnie nawet wygladasz jak pokraka :D

Gość gość
Napisał gość do gościa....

Gość gość
Ta osoba bedzie wiedziala,ze to do niej...

Gość gość
Despi, jak ja bym miala taka doope jak ty gebe, to bym sie sr/ac wstydzila.

Gość gość
Nie burz sie :) Kazdy wie,ze masz krzywy,downowaty ryj ;)

Gość gość
Despi, patrzysz w lustro? Musisz byc naprawde maszkara skoro cie nie stac na wlasnego faceta i dajesz sie szmacic jakiemus zonatemu palantowi. I jeszcze ten brak wiary w siebie, ze z kazdym pierdem odrazu na kafe.

Gość gość
I jeszcze ten brak wiary w siebie, ze z kazdym pierdem odrazu na kafe. x Ciesz sie :) Przeciez to chcialas wlasnie osiagnac :) Ty za to musisz miec z******te zycie i poczucie wlasnej wartosci,jak za kazdym razem musisz mi dowalac,zamiast zwyczajnie olac ;) Niezle musisz miec kompleksy,ze musisz sie w taki sposob dowartosciowywac.

Gość gość
Gdybys nie miala bolu doopy,to nie odpowiadalabys na moje tematy.Ale wyzyj sie,zaraz bedzie ci lepiej brzydka wywloko :)

Gość gość
Chcialabys...ale sie mylisz. Moze kiedys otworzysz oczy i powiesz, bosz, jaka bylam glupia. Jak moglam tak sobie spieprzyc zycie...ale ty jestes zaslepiona i tersz wszyscy sa "be" i chca ci dowalic...otoz, nie. Probujemy ci tu wszyscy otworzyc oczy.

Gość gość
Czytam te twoje wypociny i poprostu sie dziwie, ze mozna byc tak glupim i naiwnym. Nie znam takich debili w zyciu prywatnym, wiec twoje tematy to atrakcja...

Gość gość
Probujemy ci tu wszyscy otworzyc oczy. x Wszyscy to znaczy Ty ;) Bo tylko ty sie do mnie tutaj przyp*****lasz :) I daruj sobie,twoje tematy sa przepelnione jadem i patrzysz tylko,gdzie by tu dosrac.Jestes zalosna.

Gość gość
gość dziś Czytam te twoje wypociny i poprostu sie dziwie, ze mozna byc tak glupim i naiwnym. Nie znam takich debili w zyciu prywatnym, wiec twoje tematy to atrakcja... x Tak ? Bo stwierdzilam,ze jestes brzydka ? To przeciez nie powinno byc dla ciebie niczym nowym ? Czy nie masz lustra w domu ?

Gość gość
Poczytaj stare tematy ile osob ci radzimo z nim zerwac kontakt i juz niby to robilas, ale jakims trafem zawsze mu dajesz doopy. I co z tego masz? Nie tylko samotne swieta czy sylwester, ale i kazdy wieczor. Nie mozesz z nim dzielic swoich smutkow, ani radosci. I z kazdym jego smsem boisz sie czy nie zerwal czy sie nie obrazil. Czy to jest normalne? Gdzie ty widzisz jad w moich postach? Poprostu ty nie chcesz spojrzec prawdzie w oczy. Czy takiego zycia chcesz dla siebie? Nie zaslugujesz na kogos kto by byl w 100% twoj? Gdzie sie widzisz za 5 lat? I nie atakuj, tylko odpowiedz szczerze.

Gość gość
Ale mylisz mnie z kims...tutaj przeciez nie chodzi o faceta... A dowalam tylko osobom,ktore ewidentnie mi dowalaja.

Gość gość
I jesli ci to zrobi przyjemnosc, to niech ci bedzie ze jestem brzydka...ale mam kolo siebie mezczyzne ktory mnie kocha i 2 wspaniale corki. A ty dalej bedziesz samotna, glupia i naiwna.