Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie wie czego chce?

Polecane posty

Gość gość

Jak się kłócimy to koniec ma dość i nie chce ze mną być a jak jest dobrze to mówi o wspólnym kredycie na dom, o kupnie auta, życiu wspólnym.. o co chodzi?

Gość gość
pytaj mi sie a ja cisie

Gość szry
nie chce sie klocic, choc ma swoje zdanie. a co, wolalabys mameje, ktory by sie ciebie pytal o kazda decyzje jak jakies male dziecko, trzymajace sie mamusinej kiecki? zgadzajacego sie na wszystko pantoflarza? i tak po paru - parunastu miesiacach, nawet gdybys byla wstepnie zadowolona taka odmiana, znowu zaczeloby ci cos nie pasowac, i powtorka z rozrywki z rozkminianiem poprzez ludzi na forum. jaki to ma sens, nie podoba sie to sie rozstan, po co sie ranic nawzajem. najlepiej rozstan sie tak czy siak, moze wtedy zrozumiesz ze to bylo jednoznacznie pozytywne lub negatywne dla ciebie, jak juz posmakujesz czego innego.

Gość gość
Ale to on chce się rozstać. Po kłótni się wyprowadzilam bo on się kloci po wcześniejszych planach na przyszłość i nie ma problemu powiedzieć że nie chce ze mną być.. to coś chyba jest tu kłamstwem? Albo kłamie o przyszłości? Ale po co? Albo kłamie że nie chce ze mną być?

Gość gość
Ta wspaniala przyszlosc ktora on proponuje to WSPOLNY KREDYT I KONKUBINAT??? A slub? A dzieci?

Gość gość
Facet bardzo dobrze wie czego chce! Chce zebys splacala mu kredyt!

Gość gość
Ślub w swoim czasie.. tak twierdzi.. dzieci chce ale też na spokojnie nie wiem jak myślę o nim jako o ojcu to wiem że bardzo by kochał swoje dzieci w przeciwieństwie do mojego ojca..