Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzona żona1234

Jak spedzadzcie sylwestra..?

Polecane posty

Gość Znudzona żona1234

Ja jak co roku sama..niby ma meza i córkę..mieszkamy z tesciamy. Nie trawie ich.szczególnie teściowej.. Bo to alkoholika ile to jeszcze lat wytrzyma ogranizm picia..będzie z 7 lat jak po ślubie jestem i tyle ona pija...to nie dwa kieliszki tylko codzienie po 0.5 litra lub więcej..ale nie o tym temat. Z tego względu nie lubie schodzić do nich na imprezy bo teściowa upija się jak swinia..dosłownia jak widzi wódkę to aż się trzęsie. Tak jak dziecko co widzie czekolade. Jestem już na wyczerpaniu nerwowym. Ile ogranizm wytrzyma jeszcze takiego picia? Dodam że ma wysokie ciśnie bo na gębie jest czerwona i z tyłu głowa ja boli. A cisnie.mam od 180 na 220 lub 17p na 230!!! I tak mam odkąd na znam. No i do sylwestra po prostu ja nie schodzę bo nie mam ochoty na to patrzeć sama z dzieckiem spędzę sylwestra.. Odpiszci

Gość gość
W domu z mężem i dziećmi, jestem w 6 msc o nie mam sily i ochoty na zadne towarzyskie spotkania. Maz pewnie wrźmi dzieci na pokaz fajerwerków, ja raczej pójdę spać. A co do pijaków to mam to samo, nienawidzę. Dawno temu byłam w zwiazku z alkoholikiem z patologicznej rodziny i jak pomyślę że tak mogłoby wyglądać moje życie to mam ciarki.

Gość gość
Autorko, sama tak napisałaś jakbyś była nietrzeźwa:o

Gość gość
Autorko doskonale Cię rozumiem... Moja teściowa też była ukrytą alkoholiczką. Na początku nawet o tym nie wiedziałam bo piła w ukryciu ale na koniec to już nie dało się ukryć... Non stop zapijaczona biegała po wódkę, cała się trzęsła, nie chciała się leczyć, w końcu zapiła się... Trafiła do szpitala w ciężkim stanie, wątroba rozpadła się, wrzody na żołądku... A co do Sylwestra to spędzimy go w domu. Ten rok dał tak nam w kość ( choroba córki ), że najchętniej to wskoczę do łóżka i odpocznę:-)

Gość gość
Z moim facetem. Spędzimy do w domu, razem tak jak lubimy najbardziej.

Gość gość
Nie rozumiem tego zachwytu Sylwestrem:-) Cóż, kolejna okazja do schlania się i do obżarstwa... Biorąc pod uwagę, że 12 mln naszego społeczeństwa to alkoholicy weekendowi, to zaraz zacznie się nagonka:-) Rozumiem wyjście na prawdziwy bal, jakaś fajną zorganizowaną imprezę w restauracji ale co za przyjemność stać na mrozie i słuchać po raz setny tych samych " przebojów"?

Gość gość
Nie umiesz sie bawic to idz kobito spac,ty wyzej.

Gość gość
Gość8.28. To ja autorka. Właśnie ona się ukrywała. Na początku tego nie widziałam. Powiedz mi ile to lat trwało? Wszyscy mi mówią że jeszcze chwila i koniec a tu nie widać. Teściowa ma się dobrze..pije i nic jej nie grozi. Czy do czasu.. No właśnie u mnie wszyscy gdzieś wychodzą a ja jak zawsze w domu na białej sali..;( takie to wyrażające.

Gość gość
W szpitalu

Gość gość
gość dziś przykro mi, a co się stało?

Gość gość
Płacę za chamstwo

Gość gość
Gości 8.45. Bardzo mi przykro. A co się stało..

Gość gość
Kolka nerkowa w ciazy. Leżę od 23-ego

Gość gość
Mieszkam sama,nie mam faceta,kupie se 0,5 + sok jabłkowy i do 1 posiedze przed tv.

Gość gość
gość dziś biedna, całe święta i Sylwester:-( współczuję ale za rok będzie innaczej. Trzymaj się kochana. Szczęśliwego Nowego Roku! Jak się czujesz?

Gość gość
Ponoć piła jakieś 30 lat z tego co teść mówił. Wiadomo, że na początku to o wiele mniej ale pod koniec to chodziła jak zahipnotyzowana, jeden cel alkohol... Schudła, miała tylko taki wystający brzuch, efekt chorej wątroby. Poczytaj w necie, jest wiele artykułów na ten temat.

Gość gość
09:03 juz dobrze. Za rok juz swieta w trojke ☺ Dziekuje za dobre slowo i rez życzę wszystkiego najlepszego ☺

Gość gość
My w domu. Dopiero ja się wygrzebałam z choroby i powaliło mojego męża. Właśnie jedzie na pogotowie z gorączką 39 stopni.

Gość gość
My jak co roku w domu spedzimy Sylwestra. Może maraton "Szybkich i wściekłych" sobie zrobimy? Młodszego syna położę spać kolo 20:00, a córka pewnie bedzie chciala czekać na fajerwerki. Mamy chipsy, colę i ruskiego szampana. To nam wystarczy za cale świętowanie.

Gość gość
Mam nadzieję że. spiąć... Mam małe bliźnięta i marze tylko o tym by żadnemu ja do łóżka 15 min tv dla relaxu i sen conajwyzej mogę wstać 11.50 wypić 3 lyki szampana i czy wina musujacego i 15 min po północy zasnąć.

Gość gość
u nas standard jak od kilku lat- ogladajac filmy i pijac drinki (ja i maz). W domu 4 latek i niespelna roczniak. Pojda spac ok 20.00 i wieczor dla nas. Nie mieszkamy w PL wiec wyjscie na impreze jest niemozliwe bo dzieci, no ale nie jest najgorzej bo juz sie troche domatorzy zrobilismy. W przerwie miedzy filmami pewnie sex na sofie (bo jak pije to nie daje rady utrzymac rak przy sobie). Wiec u mnie swojskie domowe klimaty :) Szczesliwego Nowego Roku wszystkim :) !!!

Gość gość
Ja strasznie nie lubię sylwestra strasznie ale mój mąż tak spędzimy go na domowce u mojego brata ;)

Gość gość
W domu z laptopem i tvn-em, chyba że inne stacje się lepiej spiszą ;-) Mąż w pracy, a dziecko powinno pójść spać maks o 22 :-)

Gość gość
Tu autorka..to tej co tesciowa zmarła. No czytam dużo w necia..na ta moja teściowa nie mam mocnych..właśnie chuda jest tylko brzuch jak w ciąży w 9 miesiącu. Okazało się że córka idzie do koleżanki tylmo ja trzeba odebrać i tyle..:)

Gość gość
w domu z mezem ichorym synkiem , napijemy sie szampana i obejrzymy jakis fajny film rok temu wybawilam sie za dwa lata do rzodu, w tym roku chce miec na spokojnie wszystko

Gość gość
Mieliśmy jechać na domowke do kuzynki do innego miasta w mocy okazało się że syn się rozchorowal. Grypa żołądkowa. Zostajemy w domu z fura żarcia które wczoraj przygotowałam.

Gość gość
Z czego te jełopy się tak cieszą,skaczą,chleją a nie mogą pojąc że każdy sylwester kończy się całym rokiem i każdy ma o rok więcej w metryce i coraz bliżej PIOTRA