Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy grożą mi jakies konsekwencje?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie W listopadzie zapisaliśmy się na bal karnawałowy, który odbędzie sie 6 stycznia. Wczoraj bylam u lekarza i dostałam L4 na dwa tygodnie. Jak to wygląda od strony prawnej? Czy moge iść na bal? Szkoda mi stracić wpłacone, nie małe pieniądze, ale jeśli pójdę a dowie sie o tym mój szef to jakie konsekwencje mi grożą? Pomóżcie

Gość gość
Moze nasłać na ciebie zus a jak się wyda, że możesz pracować to zabiorą ci zasiłek i już nigdy nie pójdziesz na L4 w tej firmie bo zawsze każdy będzie myślał, że udajesz chorą. Na L4 można wychodzić z domu tylko do lekarza albo do sklepu po jedzenie, a jak się ma L4 leżące to w ogóle nie powinno się wychodzić

Gość gość
To prawda. Lepiej siedź na d***e.

Gość gość
nie mozesz na zwolnieniu isc na bal.to chyba oczywiste.na tance to jestes zdrowa a do pracy to juz nie?jak w pracy sie dowiedza to cie wyleja

Gość gość
Jeśli jesteś na L4 a nie będziesz w tym czasie w domu lub na wizycie u lekarza, to jak to wyjdzie to owszem grożą ci konsekwencje.

Gość gość
Spróbuj odsprzedać bilety, jeszcze tydzień, wrzuć oferty na różne fora, portale, itd. Popytaj znajomych, rodziny.

Gość gość
Odsprzedalam już bilety. To najlepsze wyjście... będą jeszcze inne bale karnawałowe . Dzięki wszystkim za info.