Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie postanowienia noworoczne?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam takie: - zrobić prawo jazdy - obronić pracę mgr - znaleźć pracę - wyleczyć wszystkie zęby- moze sie wydawac dziwne, ale juz kilka miesiecy nie moge sie zmobilizowac bo bo je sie dentysty - wyleczyc nerwice natrectw -nabyc pewnosci siebie - przestac byc leniwa - zaczac cwiczyc - czesciej sprzatac -poznac nowego faceta i zerwac nierokujacy zwiazek- chyba najtrudniejszy punkt

Gość gość
pracę, prawko i studia już mam, a postanowień nie robię, dla mnie bez sensu. Nigdy nic z tego nie wychodzi, zawsze jest inaczej. Postanawiam regularnie chodzić na coś żeby nie zdziadzieć, a tu muszę zastąpić kogoś w pracy i do widzenia

Gość KarolinkaWieczorek95
Sporo nam się pokrywa :D U mnie jest jeszcze punkt : zacząć się ruszać! Stwierdziłam , ze do wakacji muszę wyrobić sobie super ciało :) W tamtym roku planowałam siłownie, ale oczywiście po miesiącu zapał umarł, więc teraz postawiłam na taniec i zapisałam się na jakieś zajęcia do royal dance center. Mam nadzieje, ze się uda!

Gość niankani
oj jakbym czytała o swoich postanowieniach! :D zapisalam się na siłownie, szukam teraz nowej pracy i kupiam robota sprzątającego electrolux pure i9 w media expert, więc punkt o sprzątaniu już załatwiony ;)