Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybym niebyla w tej ciazy to popelnilabym samobojstwo.

Polecane posty

Gość gość

Od wielu lat jestem sama zero znajomych pryjaciol a swojego faceta a teraz meza poznalam w internecie odeszlam od niego w ciazy no i co to za sylwester sama w ciazy przed tv.Maz wniosl o rozwod niechce tego wycofac i mowi ze po rozwodzie mozemy mieszkac bez slubu dla mnie to chory uklad.Najlepsze jest to ze mi pieniedzy na moje potrzeby zalowal liczyl przeliczal wydzielal a na sady adwokatow mu niezal pieniazkow. W szpitalu w ogole mnie nie odwiedzil bo mam ciaze zagrozona bo powiedzial ze przyjazd do szpitala jest zwiazany z kosztami

Gość gość
facet bez powodu nie wnosi o rozwód.pewnie czepiałaś się o wszystko,miałaś roszczeniową postawę ,albo zdradzałaś go fizycznie lub emocjonalnie.każdy skutek ma swoją przyczynę.pewnie uważasz się za idealną a za swoje porażki winisz innych.

Gość gość
Pamietam twoje poprzednie watki chcialas usunac ciaze bo masz schizofrenię i facet cie rzucil a teraz piszesz ze masz ciaze zagrozona i musisz lezec?? To co za problem zaczac skakac i swirowac przy takiej ciazy zeby zalatwic sprawe?! Prowo prowo prowo i to w dodatku wku'rwiajace!!

Gość gość
17;10Ty jestes prowem i to w******jacym chcialam usunac ciaze bo nikt mnie nie wspiera ale sie opamietalam i urodze to dziecko i dalej niewiem co jak nieznasz zycia to zamknij morde na klodke albo poloz sie do lozka

Gość gość
Bylam ze zamiarem usuniecia tej ciazy maz sam mi proponowal rzeznika zeby usunac ale jednak zdecydowalam ze urodze to dziecko i dalej jestem w tej ciazy nikt mnie nie wspiera i po porodzie bedzie to samo zero pomocy. A teraz mam ciaze zagrozona i nikt mnie nie odwiedzil w szpitalu i prowo srowo tak jakby niebylo juz mozna zmienic decyzji co do usuniecia ciazy.Z rzekne sie praw do tego dziecka ze wzgledu na moja chorobe a maz ma wszystko w D***E

Gość gość
A tak wiesz to pracowalam 10l w jednej firmie ale podupadlam na zdrowiu nie ze swojej winy. Jak nie chorujesz to glowno wiesz ja codziennie pociagiem do pracy dojezdzalam pociagiem poltora godziny w jedna strone najpierw jechalam na stacje rowerem potem pociagiem potem tramwajem i pracowalam za 1300zl tybys tak nie dojezdzala i nie pracowala fizycznie jak ja.

Gość gość
Ty jestes ta postawa rozszczeniowa nawet niewiesz jak mi ciezko jest a ty dobijasz ludzi spadaj.

Gość gość
A tobie polecam psychologa psychiatre bo jestes j/ebnieta pewnie tez z nieułożonego zycia co widac a mature zdawalas z piec razy ale mamusia w komisji byla to ci zaliczyli.

Gość gość
Kobiet idiotko w ciazy nikt nie przyjmuje do pracy.

Gość gość
Patologia. Współczuję temu dziecku

Gość gość
Nie patologia nie-jestem to facet z patologii i jest nieodpowiedzialny a huj z tym dzieckiem i facetem porzuce w szpitalu i musze zyc dalej.Dokonalam nieodpowiednich wyborow.

Gość gość
Wez zdechnij ty i ten twoj y****y bachor p********a k***o!!!

Gość gość
bierz dziecko i uciekaj od niego , Powiedz mu , że to bez logiki branie rozwodu po to by mieszkać bez ślubu . Powiedz mu , że kościół nie daje rozwodów .

Gość gość
18;25Durna babo zanim jeszcze tego faceta nie poznalam pracowalam caly czas potem podupadlam na zdrowiu a potem poznalam faceta a teraz meza z ktorym mam miec rozwod i do pracy niemoge isc bo mam niezdolnosc calkowita chyba ze na czarno ale teraz to jestem w ciazy

Gość gość
18;20Nie ublizaj mi nigdy nie mialam szczescia w milosci zaryzkowalam wyszlam zamaz za niego i teraz tego sa efekty